Ιλχάν Αχμέτ: “Έξι μήνες δεν επαρκούν για να μη στάζει νερά το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης!”

Τι απάντηση έλαβε ο βουλευτής Ροδόπης στην επίκαιρη ερώτησή του για τις υποδομές στον αερολιμένα «Δημόκριτος».
ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΒΟΥΛΗ (5)

Συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης όπου στάζουν νερά αφενός εξ αιτίας της κακής λειτουργίας του κλιματιστικού μηχανήματος, αφετέρου εξ αιτίας των διαρροών από τις βροχοπτώσεις κατά τη χειμερινή περίοδο.

Μια κατάσταση που διαιωνίζεται, παρά τις δεσμεύσεις του αερολεμινάρχη ότι η εργολαβία του περασμένου Μαΐου θα υλοποιηθεί και με την ολοκλήρωσή της θα παύσει να υφίσταται αυτή η πραγματικότητα που βλάπτει την εικόνα του αεροδρομίου και επιτείνει την ταλαιπωρία για τους επιβάτες που το χρησιμοποιούν. 

Από την πλευρά της η υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου που κλήθηκε να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, περιορίστηκε στις επισημάνσεις του αερολιμενάρχη σημειώνοντας οτι είτε δεν επηρεάζονται οι επιβάτες από τους κουβάδες και τα νερά που τρέχουν ανάμεσα στα πόδια και τις βαλίτσες τους (!), είτε ότι το πρόβλημα θα λυθεί (;) σύντομα.

Από τις 24 Μαΐου του 2023 που κατακυρώθηκε το έργο για τη στεγανοποίηση της οροφής της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης σε εργολάβο, υπάρχει, σύμφωνα με την κ. Αλεξοπούλου, συνεχής επικοινωνία με τον ανάδοχο και αναμένεται η σύνταξη ανακεφαλοποιητικού πίνακα για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο.

“Χαρακτηριστικό του τρόπου αντιμετώπισης του θέματος από την κυβέρνηση, είναι το ότι  η κ. υφυπουργός στη δευτερολογία της έκανε μια γενικόλογη αναφορά στα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια για την αναβάθμιση των υποδομών του αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης, και όχι σε αυτό καθ’ αυτό το πρόβλημα για το οποίο ζητάμε απαντήσεις”, σχολιάζει ο Ιλχάν Αχμέτ, και προσθέτει: Η ουσία είναι ότι έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης το έργο είναι στον αέρα. Το έργο που δημοπρατήθηκε τον Μάιο είναι σε πορεία εκτέλεσης ή σε πορεία επαναδιαπραγμάτευσης;. Απάντηση φυσικά επί της ουσίας δεν λάβαμε και έτσι η κυβέρνηση συνεχίζει να δηλώνει ικανοποιημένη από τις «αναβαθμισμένες υποδομές του αερολιμένα Αλεξανδρούπολης»”. 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood