Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, αποτελούμενο από τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και εκπροσώπους των βουλευτών Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου και Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη, συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Βασικό αίτημα των εργαζομένων, που πραγματοποίησαν 24ωρη πανελλαδική απεργία, είναι η διασφάλιση όλου του υπάρχοντος προσωπικού, μετά από 20 χρόνια συνεχούς κοινωνικής προσφοράς στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Ο Ιλχάν Αχμέτ απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική στήριξη της δημοκρατικής παράταξης στους εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και στη συνέχιση του αγώνα στο πλευρό τους.

“Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με αλλεπάλληλες πρωτοβουλίες που έχειήδη αναλάβει,τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις κοινοβουλευτικές και νομοθετικές παρεμβάσεις προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και  κανένας εργαζόμενος του «Βοήθεια στο Σπίτι» να μην βρεθεί στον δρόμο”, τόνισε ο Ιλχάν Αχμέτ.

Ιλχάν Αχμέτ εκ μέρους Νίκου Ανδρουλάκη: "Κανένας εργαζόμενος του "Βοήθεια στο Σπίτι" να μη βρεθεί στον δρόμο" Ιλχάν Αχμέτ εκ μέρους Νίκου Ανδρουλάκη: "Κανένας εργαζόμενος του "Βοήθεια στο Σπίτι" να μη βρεθεί στον δρόμο" Ιλχάν Αχμέτ εκ μέρους Νίκου Ανδρουλάκη: "Κανένας εργαζόμενος του "Βοήθεια στο Σπίτι" να μη βρεθεί στον δρόμο"