Ιλχάν Αχμέτ: “Διασφάλιση της μακρόπνοης προοπτικής λειτουργίας της SHELMAN Κομοτηνής και όχι πρόσκαιρες προεκλογικές εντυπώσεις”

Την επίσκεψη του νέου Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, Γιώργου Χατζηαθανασίου, δέχθηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.
324184458_848205176459876_4153652634036050570_n (1)
Ο κ. Χατζηαθανασίου παρείχε στον Βουλευτή ολόπλευρη και σφαιρική ενημέρωση γύρω από τις κινήσεις της κυοφορούμενης επαναλειτουργίας της μονάδας της SHELMAN στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, από το ίδιο επιχειρηματικό σχήμα με το οποίο το 2014 οδηγήθηκε σε πτώχευση, και ανέπτυξε τις έντονες επιφυλάξεις των πρώην εργαζομένων της εταιρείας για τις προοπτικές επιτυχίας του εγχειρήματος με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Από την πλευρά του ο Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, αφού και ο ίδιος όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσε κοινοβουλευτικές μάχες για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική επαναλειτουργίας του εργοστασίου (βλ. εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ). 
“Στόχος δεν θα πρέπει να είναι οι πρόσκαιρες προεκλογικές εντυπώσεις, αλλά η διασφάλιση της μακρόπνοης προοπτικής λειτουργίας της SHELMAN”, τόνισε ο Ιλχάν Αχμέτ, και επιφυλάχθηκε για νέες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου το επόμενο χρονικό διάστημα.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood