Ιλχάν Αχμέτ: “Άξια η Ελένη – Αυτή είναι η αγάπη για τη Θράκη”

"Ποιο ήταν τελικά το όφελος για τον ΣΥΡΙΖΑ; Ότι πήρε κάποιες χιλιάδες ψήφους παραπάνω στο σύνολο. Ε, και; Σώθηκε το κόμμα; Πήρε δεύτερη έδρα; Τίποτα από όλα αυτά. Αντιθέτως, έχασε πολλά η περιοχή μας. Ίσως οι λόγοι να είναι άκρως σοβαρά εθνικοί...".
Screenshot_1156
Σε δήλωση συμπαράστασης στην Ελένη Λαφτσή, εξαίροντας την πολιτική ακεραιότητά της και το ανυστερόβουλο ενδιαφέρον της για τον τόπο, και πλέκοντας συγχρόνως το εγκώμιο του Δημήτρη Χαρίτου ως βουλευτή Ροδόπης, προχώρησε ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Ιλχάν Αχμέτ, διερωτώμενος ταυτόχρονα, με νόημα:
Ποιο ήταν τελικά το όφελος για τον ΣΥΡΙΖΑ; Ότι πήρε κάποιες χιλιάδες ψήφους παραπάνω στο σύνολο. Ε, και; Σώθηκε το κόμμα; Πήρε δεύτερη έδρα; Τίποτα από όλα αυτά. Αλλά, αντιθέτως, έχασε πολλά η περιοχή μας. Ίσως οι λόγοι να είναι άκρως σοβαρά εθνικοί…”.
Ολόκληρη η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ:
“Άξια. Αυτή είναι η αγάπη για τη Θράκη.
Ο Χαρίτου ήταν ένας από τους καλύτερους βουλευτές της Ροδόπης στα τελευταία χρόνια. Τον έζησα στη Βουλή. Δεν είχε τη νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ απόλυτα. Ήταν εξαιρετικός βουλευτής και το έχω πει δημόσια και πάντοτε. Εξαιρετικός. Διαβασμένος. Δώσαμε μαζί μεγάλους αγώνες στη Βουλή για τα προβλήματα του λαού. Πήγαν να μας “φάνε” και τους δύο με μελέτη και οργάνωση και με συμμάχους την 5η φάλαγγα… Του Τάκη μπορεί να του “έφαγαν” την έδρα αλλά δεν μπόρεσαν να “φάνε” την αξιοσύνη, το ήθος και τη λεβεντιά του, τόσο του ίδιου όσο και της Ελένης. Το ίδιο έκανε και σε εμένα ακριβώς το ίδιο σύστημα, το ίδιο κέντρο. Αμαρτωλές σιωπές… Αυτό ήταν το πιο δύσκολο! Το καθεστώς να θέλει να σε εξοντώσει πολιτικά, ήτοι ένα πρόξενος, ίσως ήταν και “αναμενόμενο” επειδή λες την αλήθεια, αλλά να σε πολεμούν “σύντροφοι” υποτιθέμενοι, είναι προβληματικό στη Θράκη. Όλα για τις ψήφους;
Ποιο ήταν τελικά το όφελος για τον ΣΥΡΙΖΑ; Ότι πήρε κάποιες χιλιάδες ψήφους παραπάνω στο σύνολο. Ε, και; Σώθηκε το κόμμα; Πήρε δεύτερη έδρα; Τίποτα από όλα αυτά.
Αλλά, αντιθέτως, έχασε πολλά η περιοχή μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις στις δεύτερες εκλογές του Ιουνίου, γιατί δεν απέπεμψε τον Φερχάτ Οζγκιούρ από τα ψηφοδέλτια; Γιατί δεν θέλησε να διορθώσει το λάθος του, αφού υπήρχαν και υπάρχουν αναμφισβήτητα στοιχεία πια; Γιατί ένα μεγάλο αριστερό κόμμα δεν θέλησε να δώσει ένα μήνυμα; Ποιους και γιατί φοβήθηκε; Σώθηκε με 5.000 παραπάνω ψήφους στη Ροδόπη; Είναι ερωτήματα που ο λαός μας θέλει απαντήσεις.
Η προσπάθεια, δε, μετά από αποκάλυψη των πάντων από διάφορους της 5ης φάλαγγας σε ΣΥΡΙΖΑ ή και από αλλού (…), να προσπαθήσουν να διαψεύσουν ότι δήθεν δεν έγινε τίποτα και πως όλα ήταν φαντασία, ήταν τραγική, διότι απλά ήταν μια προσπάθεια νομιμοποίησης των όσων έγιναν και γίνονται.
Σαφώς πάντα γίνονταν αυτά θα πουν κάποιοι. Αλλά αυτή τη φορά είχε ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε μέτρο. Ίσως με σκοπιμότητα και σχέδιο πιο πέρα από τα να “φάνε” απλά δύο βουλευτές και να εκλέξουν αυτούς ή αυτόν της επιλογής τους. Ίσως οι λόγοι να είναι άκρως σοβαρά εθνικοί…
Μπράβο στην Ελένη.
Πιστεύω η νέα ηγεσία του κόμματός τους να βρει τον βηματισμό της.
Αυτός που έπρεπε να διαγραφεί είναι ο Φερχάτ Οζγκιούρ ως πρώτος υπαίτιος όλων όσων έγιναν, αλλά απολαμβάνει την ασυλία του λαϊκισμού.
“Η πολίτικη δεν έχει δικαιοσύνη”, είχε πει ο Τσόρτσιλ όταν είχε χάσει τις εκλογές μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, μάλιστα ως νικητής του πολέμου και μέγας σωτήρας της Αγγλίας, αλλά το αρχείο και η ιστορία δεν ξεχνά ποτέ και εκδικείται…“.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood