Η νέα κοινοβουλευτική αθλιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν δίστασε να συνδέσει την αξιωματική αντιπολίτευση με την εμπρηστική επίθεση στον Real FΜ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο εκπρόσωπος Tύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος, σημείωσε ότι τα λεγόμενα Μητσοτάκη στη Βουλή δεν αποτελούν απλώς «άλλη μια αθλιότητα» αλλά αποδεικνύουν πως ο πρωθυπουργός «είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία».

Απαιτώντας, δε, άμεσα να ανακαλέσει, σημείωσε: «Όσο ακόμη βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού οφείλει να διατηρήσει μία στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα».

Η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Όσο ο κος Μητσοτάκης θα καταρρέει, τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος. Έσπευσε σήμερα, εκτάκτως στη Βουλή, μια μέρα πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως είναι ο εμπρησμός του Real FM, και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι «μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη»; Δηλώσεις απαράδεκτες που αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη. Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κος Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει. Καταλαβαίνουνε τον πανικό του αλλά όσο ακόμη θα βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα».