Εξοπλισμό πληροφορικής για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κομοτηνής, προσέφερε μετά από αίτημα που δέχτηκε από τη διεύθυνση του σχολείου, η εταιρεία Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.
eeeek2Η απουσία ηλεκτρονικών υπολογιστών και η ανάγκη για ακόμη καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ευαισθητοποίησε τους υπευθύνους της εταιρείας και τους ώθησε στο να συγκεντρώσουν με τη βοήθεια πελατών και φίλων που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, σταθερούς και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους οποίους διέθεσαν στο ΕΕΕΕΚ.
Τα παιδιά του σχολείου υποδέχτηκαν με χαρά την αντιπροσωπεία της εταιρείας, την οποία ευχαρίστησαν με την καλύτερη ανταμοιβή, με πολλά χαμόγελα δηλαδή.
“Ευχαριστούμε το προσωπικό και τη διευθύντρια κ. Χριστίνα Πολίτη για την ενημέρωση για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου, για τα κεράσματα και για τα μοναδικά πασχαλινά δώρα που μας χάρισαν. Μικρή η προσφορά μας, μεγάλη η χαρά που μας πρόσφεραν τα παιδιά. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε την καταπληκτική προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ, που χρειάζεται τη συμβολή – μικρή ή μεγάλη, ιδιωτική ή δημόσια – όλων μας, αναφέρουν στο μήνυμά τους οι άνθρωποι της Alpha Ππληροφορικής.
Το ΕΕΕΕΚ εδρεύει και λειτουργεί στους Υφαντές Κομοτηνής, και αποτελεί σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες. 
H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. είναι εταιρεία πληροφορικής με εικοσάχρονη παρουσία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε ολόκληρη τη Θράκη. Παράλληλα αποτελεί τον βασικό συνεργάτη της NOVA σε Ροδόπη και Έβρο (Καταστήματα Nova σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα – βρείτε περισσότερα εδώ www.alphait.gr).
eeeek1