Ηλεκτρονικό, και όχι μόνο, εξοπλισμό, στα Μειονοτικά Σχολεία, Ασωμάτων 1ο, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης και Άνω Δροσινής, προσέφερε το Δ’ Σώμα Στρατού.
Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή τους οι σύλλογοι διδασκόντων των σχολικών μονάδων, αναφέρουν:
Γνωρίζοντας ότι κάθε επένδυση στον τομέα της σχολικής ζωής παραμένει στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων του Δ΄ Σώματος Στρατού, το οποίο, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο εστιάζει στην προσφορά σύγχρονων υποδομών στη μαθητική και  εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας, με την πάγια πεποίθηση ότι η καλύτερη προίκα και το ισχυρότερο εφόδιο για τα παιδιά μας είναι η μόρφωσή τους, οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Μειονοτικών Σχολείων Ασωμάτων 1ο, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης και Άνω Δροσινής, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική και γενναιόδωρη    προσφορά του Δ΄ Σώματος Στρατού σε ηλεκτρονικό, και όχι μόνο, εξοπλισμό, στα σχολεία μας.
Η δωρεά αυτή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο ώστε οι μαθητές μας να έχουν πρόσβαση σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Η άμεση ανταπόκριση στην ικανοποίηση των αναγκών μας, δημιουργεί «το πλαίσιο μέσα στο οποίο η εξωστρέφεια, η συλλογικότητα και η κοινωνική αλληλεγγύη βρίσκουν πεδίο εφαρμογής», όπως πολύ εύστοχα έχει αναφέρει και ο Υφυπουργός Άμυνας, Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής.
Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους κι ευελπιστούμε σε μία εξίσου εποικοδομητική συνεργασία στη συνέχεια”.