Συνεχίζει τις επαφές του με τους τοπικούς φορείς, τις υπηρεσίες και τις αρχές της περιοχής του Δήμου Ιάσμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου και ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, Οντέρ Μουμίν με στόχο την ιεράρχηση ζητημάτων, αναγκών και προβλημάτων.

Μετά τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, επισκέφθηκε:

  • Το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, από το προσωπικό του οποίου ενημερώθηκε για την λειτουργία του και άκουσε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.
  • Τη διεύθυνση του Δασαρχείου Ιάσμου, όπου άκουσε προσεκτικά τους υπευθύνους για τα προβλήματα που κατά καιρούς προκύπτουν μεταξύ της διοίκησης και των πολιτών, ενώ ενημερώθηκε και για τα προβλεπόμενα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν.
  • Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιάσμου, όπου έγινε αποδέκτης των δυσχερειών που αντιμετωπίζει η μονάδα εξ αιτίας των ελλείψεων, ενώ αντάλλαξε με τους υπεύθυνους απόψεις για τα ζητήματα λειτουργίας του κλιμακίου, υπογραμμίζοντας πως «η πυροσβεστική στην περιοχή του Ιάσμου είναι σημαντικός φορέας».
  • Το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το αστυνομικό προσωπικό, του οποίου τα μέλη ευχαρίστησε «για την προσπάθεια και το δύσκολο έργο που παρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο προκειμένου να διατηρήσουν την ασφάλεια τον πολιτών και τις ευρύτερης περιοχής».

«Η εύρυθμη λειτουργία των δομών και των υπηρεσιών δημόσιας ωφελείας που βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Ιάσμου, αποτελούν προτεραιότητα στα μελλοντικά σχέδιά μας, με σεβασμό στους ανθρώπους που υπηρετούν σε αυτές», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Εμπρός», Οντέρ Μουμίν.