[VID] “Πνοή Δημοκρατίας”: Ιδρύθηκε κόμμα αντιεμβολιαστών (και) στην Ελλάδα

[VID] "Πνοή Δημοκρατίας": Ιδρύθηκε κόμμα αντιεμβολιαστών (και) στην Ελλάδα.
Screenshot_1638
Ολοένα και αυξάνονται τα αντιεμβολιαστικά κόμματα και κινήματα στην Ευρώπη, και έφτασε όπως φαίνεται και η σειρά της Ελλάδας.
Έτσι, ιδρύθηκε η πρώτη επίσημη κίνηση αντιμεβολιαστών στη χώρα μας, υπό το όνομα «Πνοή Ελευθερίας» και αρχηγό τον Δημήτρη Κούβελα.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο νέος πολιτικός σχηματισμός, πρόκειται για ένα «δημιούργημα της ιστορικής συγκυρίας και αναγκαιότητας όπως αυτή διαμορφώθηκε την τελευταία δεκαετία με τα μνημόνια, τις υποχωρήσεις στα εθνικά μας δίκαια, τη Μακεδονία και το Αιγαίο, τη διαχείριση της πανδημίας και τα απόνερά της, την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, την ενεργειακή κρίση και την απειλή επερχόμενης επισιτιστικής».

Ο επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας “Πνοή Δημοκρατίας”, Δημήτρης Κούβελας, δήλωσε: “Είναι ώρα να ξανασυστηθούμε, να πούμε δηλαδή ποιοι είμαστε, με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα κόμμα, αλλά μια άλλη πολιτική για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών στη χώρα και στο διεθνές περιβάλλον της”. Κάλεσε δε τους πολίτες “να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι κοιτάζοντας μπροστά και να αγωνιστούμε ενωμένοι για μια Ελλάδα που μας ταιριάζει και μας αξίζει για μας και τα παιδιά μας. Καλό μας αγώνα και καλή λευτεριά”.

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του κ. Κούβελα:

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κούβελας

Καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, ο Δημήτρης Κούβελας απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν ξεκίνησε να προβαίνει σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις σχετικά με τα εμβόλια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος προέτρεψε ασθενείς με ρευματολογικά προβλήματα οι οποίοι λαμβάνουν φάρμακα όπως η κορτιζόνη, να μην κάνουν το εμβόλιο. Έπειτα από αυτή τη δήλωση, η σελίδα HOAXES διέψευσε τον ισχυρισμό του καθηγητή, ο οποίος παραπέμφθηκε μάλιστα στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της διασποράς fake news. Ο ίδιος μάλιστα είχε ισχυριστεί πως το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε υποστεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, σχετιζόταν με το εμβόλιο.

[VID] "Πνοή Δημοκρατίας": Ιδρύθηκε κόμμα αντιεμβολιαστών (και) στην Ελλάδα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood