Σε εκτενές αφιέρωμα που δημοσιεύτηκε σήμερα στο CNN Travel, παρουσιάζονται «17 από τις πιο απομονωμένες παραλίες στην Ελλάδα», οι οποίες αποτελούν ιδανικά καταφύγια για όσους επιθυμούν ήσυχες διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και μία παραλία του νομού Ροδόπης, η παραλία Μέσης του Δήμου Κομοτηνής!

762af1fb paralia mesis 2Ο συντάκτης του αφιερώματος αρχικά διευκρινίζει  ότι πρόκειται για…απλή συνωνυμία με τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ενώ στη συνέχεια εκθειάζει την παρθένα ομορφιά της παραλίας, η οποία συνδυάζει την υπέροχη λευκή άμμο με τα ιριδίζοντα νερά. Δεν παραλείπει να σημειώσει ότι διαθέτει «γαλάζια σημαία», καθώς και ότι ανήκει σε εθνικό πάρκο που φημίζεται για την παρατήρηση πουλιών, αναφέροντας ωστόσο ανακριβώς, ότι εκτείνεται δίπλα στο Δέλτα του ποταμού Νέστου.

Πάντως, ένα…παράπονο που θα μπορούσε να διατυπωθεί, είναι το ότι η περιγραφή της παραλίας Μέσης δεν συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό – σε αντίθεση με ό,τι ισχύει για σχεδόν όλες τις υπόλοιπες παραλίες που προβάλλονται μέσω του αφιερώματος.

10e62b47 paralia mesis 3

Όπως και να ‘χει, όμως, η ένταξη μιας παραλίας της Ροδόπης σε ταξιδιωτικό αφιέρωμα του CNN, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί τιμητική, και οπωσδήποτε αποτελεί μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για την περιοχή μας.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα ΕΔΩ.