Ιδέες δώρων γεμάτες αγάπη

Προτάσεις.
Happy birthday, love and family outdoors for celebration, party and present, laugh and excited. Par.

Αδιαμφισβήτητα σε όλους μας αρέσει να γινόμαστε δέκτες δώρων, με ή χωρίς αφορμή. Ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος, και γίνεται σαφές ότι το άλλο άτομο απλώς ένοιωσε την ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματα οικειότητας και αγάπης προς το πρόσωπό μας με αυτόν τον τρόπο, ή απλώς σε μια τυχαία βόλτα στη διαδικτυακή ή φυσική αγορά “σκόνταψε” πάνω σε κάτι που του θύμισε έντονα εμάς ή γνώριζε ότι ήδη το  αναζητούμε και σκέφτηκε τη χαρά που θα μας έδινε η απόκτησή του, τότε πλημμυρίζουμε ακόμη περισσότερο από όμορφα συναισθήματα, και η σχέση μας μαζί του μοιάζει να ανεβαίνει σε συναισθηματική βαθμίδα.

Ανταλλάζοντας λοιπόν ρόλους, μερικές φορές καλούμαστε να παίξουμε εμείς αυτόν τον ρόλο, χαρίζοντας χαμόγελα και κάνοντας τους αγαπημένους μας ανθρώπους να αντιληφθούν πόσο εκτιμάμε την παρουσία τους στη ζωή μας, τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους στις δύσκολες στιγμές μας. 

Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε μερικές προτάσεις για δώρα υψηλής ποιότητας, για να ανατρέξετε στις στιγμές εκείνες που αισθάνεστε το εσωτερικό κάλεσμα να σφραγίσετε την αγάπη σας προς τα κοντινά σας πρόσωπα, ξεφεύγοντας από τετριμμένες επιλογές.

  • Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έρχονται με πολλαπλά οφέλη, ξεκινώντας από το γεγονός ότι παράγουν οξυγόνο και καθαρίζουν τον αέρα στον χώρο προσφέροντας έτσι ένα πιο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον διαβίωσης. Από την άλλη, το, ως επί το πλείστον, πράσινο στοιχείο, συμβάλλει στη διακόσμηση του χώρου και μας φέρνει σε αμεσότερη επαφή με τη φύση. Μπορεί κανείς να συναντήσει μεγάλο εύρος τιμών, κι αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της κατηγορίας καθιστώντας την ιδανική για πολλές συνθήκες, στην προκειμένη όμως, μια μεγάλη γλάστρα με ένα ήδη αρκετά ανεπτυγμένο φυτό θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα γίνει το νέο σημείο εστίασης του χώρου.

  • Περιποίηση και αυτοφροντίδα

Τι άλλο θα μπορούσε να αποδείξει σε κάποιον πόσο νοιαζόμαστε για αυτόν, από το να του εξασφαλίσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέονται άμεσα με την ευεξία του και την ενισχυμένη εικόνα και αίσθηση του εαυτού του; Ευτυχώς εδώ μπορούν να ενταχθούν πολλά διαφορετικά πράγματα, με κοινό ωστόσο παρονομαστή. Για παράδειγμα, κάποια απόδραση στη φύση από εξειδικευμένο πρακτορείο με παράλληλη πραγματοποίηση πεζοπορίας ή άλλων δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου αλλά και σεμινάρια που σχετίζονται με τη σωματική – ψυχική ισορροπία ή διάφορες πρακτικές  τέχνης, αλλά και σετ δώρου για τους αγαπημένους σας από doroset.gr με προϊόντα για την επιδερμίδα, αξεσουάρ το σπίτι ή ιδιαίτερα κοσμήματα κλπ.

  • Φτιάξ΄το μόνος σου

Οι περίοδοι καραντίνας, οδήγησαν πολλούς από εμάς στην ανακάλυψη νέων χόμπι αλλά και εξάσκησης δεξιοτήτων, στην προσπάθεια εκτόνωσης της δημιουργικότητάς μας και της κυρίως της απασχόλησης του μυαλού μας και της πρόσληψης νέων ερεθισμάτων. Ξύλινες μικρο-κατασκευές, κοσμήματα, ραπτική, illustrations, ζωγραφική, κεραμική, σαπούνια και καλλυντικά, είναι κάποια από τα κυριότερα παράγωγα χειροτεχνίας. Ανεξάρτητα από το αν έχεις ή όχι τη δική σου επιχείρηση, ένα προσωποποιημένο δώρο φτιαγμένο από τε χεράκια σου, θα περικλύσει την αγάπη όλου του κόσμου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood