Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχόμενη χρονιά ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Ροδόπης «Η Τραπεζούντα» στο ξενοδοχείο Chris & Eve.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος ευλόγησε και τη Βασιλόπιτα, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της επιχείρησης ALFA BETA ROTO που χρόνια στηρίζει τις δράσεις του συλλόγου.

Το γλέντι κράτησε με αμείωτη ένταση ως τις πρώτες πρωινές ώρες, με την καλλιτεχνική ομάδα που πλαισίωσαν οι τραγουδιστές Μπάμπης Ιωακειμίδης και Γιώργος Παπαγιαννίδης, οι λυράρηδες Τάσος Πετρόπουλος και Παναγιώτης Κοργιαννίδης, στο αγγείο γαβάλ ο Γιώργος Μοσκοφίδης, στον ζουρνά και στο κλαρίνο ο Θεόδωρος Αμπατζίδης, στο νταούλι ο Νίκος Παπαδόπουλος και στα πλήκτρα ο Κώστας Σαββίδης.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρόνια, και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και όλους τους δωροθέτες και ανθρώπους που στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στους χορηγούς της εκδήλωσης Αναστάσιο Καραολάνη –  El clásico, Νίκο Ευκαρπίδη – Καφενείο Σαπών “Da Luz”, Ανέστη Βαφειάδη – εστιατόριο “Τα αδέλφια”, Νίκο Παπακωνσταντίνου – café bar “Avant Gard”, Ιωάννη Κιλτσίκη – Καφενείο “Άστρα”, και τις επιχειρήσεις  Kaffeine, Μεμολίνα Ε.Ε., Κορυφή, Κιασήφ Χακή Αϊφέρ, Extra.