Το καλοκαίρι είναι εδώ και η καλύτερη εποχή για να παντρευτείτε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν γάμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο καιρός είναι πανέμορφος, με ζεστά αεράκια και ηλιοφάνεια. Μπορείτε να κάνετε την τελετή σας σε εξωτερικό χώρο στην παραλία ή σε ένα πάρκο, με δεξίωση σε έναν κήπο ή σε ένα beach bar.

Η τέλεια ημέρα του γάμου είναι όλα σχετικά με τη νύφη, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ντυθείτε για την περίσταση. Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε πριν προγραμματίσετε τον γάμο σας;

Τι πρέπει να φορέσω ως νύφη;

Αυτό εξαρτάται από το είδος της τελετής που θέλετε να κάνετε. Αν θέλετε έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο, τότε θα πρέπει να φορέσετε κάτι άνετο και ελαφρύ. Για μια εσωτερική τελετή, είναι καλύτερο να φορέσετε κάτι επίσημο και κομψό. Για τις παράνυμφους, σκεφτείτε να φορέσετε φορέματα σε έντονα χρώματα που συμπληρώνουν καλά το ένα το άλλο και ταιριάζουν απόλυτα με το θέμα σας.

Όταν επιλέγετε το νυφικό σας, να θυμάστε ότι χρειάζεστε κάτι που θα παραμείνει δροσερό στον ήλιο. Δεν θέλετε να ιδρώνετε υπερβολικά τη μεγάλη σας μέρα!

Τα νυφικά διατίθενται σε διάφορα μήκη και στυλ, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι μέχρι το πάτωμα ή μέχρι το γόνατο. Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε το καλοκαίρι, τότε ίσως είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα πιο κοντό φόρεμα, ώστε να μην υπερθερμανθείτε πολύ γρήγορα καθώς περπατάτε κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φορέσετε φλατ ή τακούνια που δεν είναι πολύ ψηλά, γιατί έτσι θα σας διευκολύνει να περπατάτε ελεύθερα, ειδικά αν είναι σε εξωτερικό χώρο!

Τι είδους παπούτσια πρέπει να φορέσω;

Μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε, από ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια μέχρι σανδάλια, ανάλογα με το είδος του γάμου που θα κάνετε. Για τυχόν γάμους σε εξωτερικούς χώρους, τα σανδάλια είναι ιδανικά, καθώς επιτρέπουν στα πόδια σας να αναπνέουν ενώ περπατάτε όλη μέρα- ωστόσο, αν πρόκειται για μια εσωτερική τελετή, επιλέξτε ψηλοτάκουνα, ώστε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα από το κανονικό και να είναι πιο εμφανή στις φωτογραφίες!

Οι γάμοι είναι διασκεδαστικοί, αλλά ο σχεδιασμός τους μπορεί να είναι αγχωτικός. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτό το άγχος είναι να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό από νωρίς. Αν και δεν λέμε ότι πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την ημέρα του γάμου σας όταν είστε πέντε ετών, είναι καλή ιδέα να αρχίσετε να κάνετε κάποια έρευνα και να σκέφτεστε τον γάμο των ονείρων σας από την ηλικία των 30 ετών περίπου.