Η Sunlight Group στηρίζει το EKAB Ξάνθης

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται και υποστηρίζει δράσεις ενίσχυσης των υπηρεσιών υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης.
Sunlight Group_Xanthi

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται και υποστηρίζει δράσεις ενίσχυσης των υπηρεσιών υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης. Στο πλαίσιο αυτό, και αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί σε τοπικό επίπεδο εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, η Sunlight στηρίζει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) της Ξάνθης και καλύπτει πλήρως τα έξοδα διαμονής στην περιοχή συμπληρωματικής ομάδας διασωστών.

Η Sunlight Group στηρίζει το EKAB ΞάνθηςΗ εξάπλωση της πανδημίας έχει δημιουργήσει επιπλέον ανάγκες αντιμετώπισης περιστατικών και μεταφοράς ασθενών που δεν είναι εφικτό να καλυφθούν από το υπάρχον προσωπικό του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Ξάνθης. Κατά συνέπεια, κρίθηκε απαραίτητη η μετακίνηση τριών διασωστών-πληρώματος ασθενοφόρου από άλλα παραρτήματα. Η Sunlight Group, πιστός υποστηρικτής των κοινωνιών όπου διαθέτει εγκαταστάσεις και λειτουργεί, ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα της τρίμηνης διαμονής των μελών του ΕΚΑΒ σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ξάνθης. Στόχος της εταιρείας είναι να συνδράμει στην αποτελεσματική ανταπόκριση του υγειονομικού συστήματος στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του COVID-19.

Σχολιάζοντας τη δωρεά, ο Διευθυντής της 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Θράκης, ιατρός κ. Χαρίλαος Λώτης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τη Sunlight Group που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για στήριξη του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Ξάνθης. Χάρη στην υποστήριξη της εταιρείας, μπορούμε να καλύψουμε τα έξοδα διαμονής των συναδέλφων που κλήθηκαν να μας βοηθήσουν στο έργο μας. Οι ανάγκες είναι, δυστυχώς, μεγάλες και η βοήθεια πολύτιμη για να μπορέσουμε να επιτελέσουμε το καθήκον μας, πάντα στην υπηρεσία των ανθρώπων της περιοχής μας».

Η Sunlight Group στηρίζει το EKAB ΞάνθηςΑπό πλευράς Sunlight Group, η Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων & Βιωσιμότητας, κα Κατερίνα Μουζουράκη, πρόσθεσε: «Η Ξάνθη έχει ξεχωριστή θέση στο οικοσύστημα της Sunlight, ως η περιοχή που φιλοξενεί τη βασική παραγωγική μονάδα της εταιρείας τα τελευταία 30 χρόνια, στην οποία και εργάζονται πάνω από 900 εργαζόμενοί μας. Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας και την κοινωνία της Ξάνθης, γι’ αυτό και ανταποκριθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο αίτημα του ΕΚΑΒ. Επιδιώκουμε σταθερά να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και να συμμετέχουμε σε δράσεις που συνεισφέρουν ουσιαστικά και ενισχύουν τους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με την τοπική κοινωνία». 

Η Sunlight Group θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ουσιαστική υποστήριξη των περιοχών όπου δραστηριοποιείται, εστιάζοντας σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, ενισχύουν πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και κατάρτισης, και υποστηρίζουν τις τοπικές υπηρεσίες υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης.

Η Sunlight Group στηρίζει το EKAB Ξάνθης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood