Η Sunlight Group ενισχύει την πυρασφάλεια στην Ξάνθη

Χρηματοδότηση προληπτικών έργων προστασίας και δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.
Sunlight_2 (2)
  • Χρηματοδότηση προληπτικών έργων προστασίας και δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group) στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται και υποστηρίζει δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και στηρίζουν την πολιτική προστασία. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ενισχύει την πυρασφάλεια στην περιοχή της Ξάνθης, όπου έχει παρουσία 30 και πλέον χρόνων και όπου βρίσκεται η βασική παραγωγική της μονάδα.

H Sunlight Group δίνει μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Ξάνθης να στηρίξει την υλοποίηση προληπτικών έργων πυροπροστασίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία χρηματοδότησε τη δημιουργία δύο ζωνών αντιπυρικής προστασίας – μία στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης και μία στη συνοικία Σαμακώβ. Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε να υλοποιείται τον Ιούλιο και έχει ήδη ολοκληρωθεί, προστατεύει συνολικά 2.500 κατοικίες, ενώ θωρακίζει σε μεγάλο βαθμό την ευρύτερη περιοχή.

Η Sunlight Group ενισχύει την πυρασφάλεια στην ΞάνθηΣχολιάζοντας τη δωρεά, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης, δήλωσε: «Με την αντιπυρική ζώνη επιτυγχάνουμε την προστασία της Παλιάς Πόλης, του παραδοσιακού οικισμού Σαμακώβ και του πανέμορφου περιαστικού μας δάσους. Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο, καθώς εγγυάται την ασφάλεια των συμπολιτών μας και υποδηλώνει την έμπρακτη προσήλωση της τοπικής κοινωνίας για την προστασία του περιβάλλοντος. Για μένα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στην αυτοδιοικητική μου πορεία, καθώς η αντιπυρική ζώνη αποτέλεσε ένα προσωπικό στοίχημα πολλών δεκαετιών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πασπάλα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που για την περάτωσή του, συμπορευτήκαμε με μια εταιρεία που δραστηριοποιείται με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα στην περιοχή μας, απασχολεί στις εγκαταστάσεις της μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, και έχει συνδέσει το όνομά της με τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Η Sunlight Group ενισχύει την πυρασφάλεια στην ΞάνθηΑπό πλευράς Sunlight Group, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παραγωγής, Κώστας Πασπάλας, σχολίασε: «Στο Νέο Όλβιο φιλοξενούνται βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Sunlight τα τελευταία 30 χρόνια, και στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης ζούνε οι περισσότεροι από τους 1.000 εργαζομένους μας με τις οικογένειές τους. Η Ξάνθη λοιπόν είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε δράσεις με ουσιαστικό αποτύπωμα για τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες. Δράσεις που ενισχύουν τους δεσμούς της Sunlight Group με την πόλη και τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Τσέπελη και την ομάδα του για την άρτια συνεργασία». 

Η Sunlight Group ενισχύει την πυρασφάλεια στην ΞάνθηΗ Sunlight Group θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ουσιαστική υποστήριξη των περιοχών όπου δραστηριοποιείται, εστιάζοντας σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, ενισχύουν πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και κατάρτισης, και υποστηρίζουν τις τοπικές υπηρεσίες υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης.

Η Sunlight Group ενισχύει την πυρασφάλεια στην Ξάνθη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood