Ι.Σ.Ν. | Ακόμη μία ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στην Κομοτηνή για την πορεία ανέγερσης του νέου νοσοκομείου

Χαιρετισμό θα απευθύνει μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος.
home_kom

Μία ακόμη ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση για την πορεία κατασκευής του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που χρηματοδοτεί αυτό το σπουδαίο έργο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του διαλόγου με την τοπική κοινωνία, εκπρόσωποι του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας, της ομάδας μελέτης και του αναδόχου κατασκευής (ΑΒΑΞ), παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, θα παρουσιάσουν στις 17 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 18:00, στον αύλειο χώρο του Τσανακλείου Μεγάρου Κομοτηνής, την πρόοδο των χρονοδιαγραμμάτων. 

Η κατασκευή του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής εντάσσεται στη δωρεά του ΙΣΝ που περιλαμβάνει ακόμη, την ανέγερση νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη και πανεπιστημιακού παιδιατρικού νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ΙΣΝ για την Υγεία, συνολικού προϋπολογισμού άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

“Η ανάπτυξη των τριών νέων υπερσύγχρονων νοσοκομείων ΙΣΝ αντανακλά το κοινό όραμα του ΙΣΝ και του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα, Renzo Piano, για τη δημιουργία πρότυπων νοσοκομείων του μέλλοντος τα οποία βασίζονται σε μια ουσιαστικά ανθρωποκεντρική προσέγγιση και ενσωματώνουν πρωτοπόρες περιβαλλοντικές προδιαγραφές”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΙΣΝ.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατασκευής και εξοπλισμού, τα τρία νέα νοσοκομεία θα παραδοθούν στο Ελληνικό Δημόσιο προς άμεση λειτουργία στο πλαίσιο του Eθνικού Συστήματος Υγείας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood