Η πρόταση για πολυεθνικό έλεγχο των τουρκικών εδαφών διέλευσης μεταναστών

Την εν λόγω πρόταση έχει καταθέσει δημοσίως από τον περασμένο Μάρτιο το Αγροτικό-Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) - "Η αγανάκτηση του ελληνικού λαού αλλά και των λαών στην Ευρώπη, έχει απογειωθεί".
SecurityZoneInsideTurkeybyGeneralHaftar

Μετά την καταδίκη του κτηνοτρόφου από τις Φέρες, επανήλθε στις συζητήσεις των ντόπιων η πρόταση περί δημιουργίας ειδικής ζώνης ελέγχου προσφύγων-μεταναστών στο τουρκικό έδαφος και σε βάθος τριάντα χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ελλάδα.

Την εν λόγω πρόταση έχει καταθέσει δημοσίως από τον περασμένο Μάρτιο το Αγροτικό-Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ), ενώ ανάλογη θέση έχει υποστηρίξει και ο Εθνικός Λιβυκός Στρατός, που εξέδωσε μάλιστα και σχετικό χάρτη.

Η πρόταση για πολυεθνικό έλεγχο των τουρκικών εδαφών διέλευσης μεταναστών

ΑΚΚΕΛ: “Με πολυεθνικό έλεγχο των τουρκικών εδαφών διέλευσης λαθρομεταναστών θα λυθεί το πρόβλημα”

Την 1 Μαρτίου 2020 το ΑΚΚΕΛ είχε εκδώσει Δελτίο Τύπου όπου ανέφερε ότι “τελική και μόνη εφικτή λύση για να σταματήσει η εισβολή λαθρομεταναστών (ουσιαστικά τζιχαντιστών υπό την κάλυψη εκτοπισμένων πληθυσμών), όπως την οργανώνει το τουρκικό καθεστώς, είναι να αφαιρεθεί ο έλεγχος από το τουρκικό καθεστώς στις συνοριακές περιοχές της Τουρκίας με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία”, και εξηγούσε:
“Δηλαδή να δημιουργηθεί μία ουδέτερη ζώνη (bufferzone) μέσα στην Τουρκία και όχι φυσικά στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία. Μία πολυεθνική δύναμη κυρίως ευρωπαϊκών κρατών που πλήττονται από τον εκτοπισμό πληθυσμών, να αναλάβει τον έλεγχο αυτών των περιοχών (χερσαίων και παράκτιων), και σε αυτές τις περιοχές να εγκατασταθούν τα κέντρα μεταναστών για τον έλεγχο όσων δικαιούνται να χαρακτηριστούν πρόσφυγες, και την επιστροφή των υπόλοιπων στις χώρες τους. Χωρίς ΜΚΟ, και με τα χρήματα της Ε.Ε. να δίνονται εκεί και όχι στην Τουρκία”.
Η πρόταση για πολυεθνικό έλεγχο των τουρκικών εδαφών διέλευσης μεταναστών
“Έχουμε την υποχρέωση να υλοποιήσουμε λύσεις που θα θέσουν οριστικό τέλος στην απάνθρωπη διακίνηση εκατομμυρίων ανθρώπων από την Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή, στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη”, επεσήμανε ακόμη το ΑΚΚΕΛ, και συμπλήρωνε: “Πραγματικές και λειτουργικές λύσεις για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων εξοργιστικής και διεστραμμένης συμπεριφοράς, δεδομένου ότι η αγανάκτηση του ελληνικού λαού αλλά και των λαών στην Ευρώπη, έχει απογειωθεί”.
Εξάλλου, όπως υπογράμμιζε: “Η Τουρκία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως συμβατική, δημοκρατική χώρα. Είναι γνωστό σε όλους ότι το επίσημο τούρκικο κράτος και η ηγεσία της κυβέρνησης στηρίζει και χειρίζεται δίκτυα διακίνησης εκτοπισμένων πληθυσμών που διοχετεύονται στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας και Βουλγαρίας. Η ροή να σταματάει στην Τουρκία και να αναστρέφεται, και να μην φτάνει καθόλου σε ευρωπαϊκό έδαφος”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood