Η ποιητική συλλογή “Μεστωμένα Στάχυα” της Σμαρώς Νότου παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

Βασίλειος-Κρίτων Κωνσταντινίδης: "Σας περιμένουμε όλους και όλες με ανοιχτή αγκαλιά για να μοιραστούμε αυτή τη μαγευτική εμπειρία ποίησης. Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας την ομορφιά των λέξεων και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία ποίησης".
mestwmenastahya_medium

Η ποιητική συλλογή με τίτλο “Μεστωμένα Στάχυα”, της Σμαρώς Νότου, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 19:30 στη “Λέσχη Κομοτηναίων” (είσοδος ελεύθερη).

Στο κάλεσμά του, ο εκ των συμμετεχόντων, δημοσιογράφος και ποιητής, Βασίλειος-Κρίτων Κωνσταντινίδης, αναφέρει:

“Με χαρά και συναισθηματική ανυπομονησία σας προσκαλούμε σε μια εξαιρετική βραδιά ποίησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 19:30 στο κέντρο πολιτισμού “Λέσχη Κομοτηναίων” στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς θα παρουσιαστεί το ποιητικό έργο της Σμαρώ Νότου με τίτλο “Μεστωμένα στάχυα” από τις εκδόσεις “Θρακικός Οιωνός”. Η συγγραφέας και πρωταγωνίστρια της βραδιάς είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια απόλυτα μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στον κόσμο της λογοτεχνίας και να απολαύσετε την ομορφιά και την ευαισθησία των λέξεων. Η βραδιά ποίησης θα φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο εμπνευσμένους και ταλαντούχους ποιητές της εποχής μας, καθώς και ηθοποιούς και καλλιτέχνες. Αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσία σας, όπως και των φίλων της ποίησης, καθώς και όλους και όλες που επιθυμούν να ανακαλύψουν νέες φωνές και εκφράσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ποιητές θα διαβάσουν αποσπάσματα από τα έργο της ποιήτριας Σμαρώς Νότου, μοιραζόμενοι μαζί μας τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τα συναισθήματά της συγγραφέως που βγαίνουν μέσα από αυτό. Θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με τις λέξεις, να ανακαλύψουμε νέες μορφές ποίησης, και να εμπνευστούμε από την ομορφιά της γραπτής τέχνης. Σας περιμένουμε όλους και όλες με ανοιχτή αγκαλιά για να μοιραστούμε αυτήν τη μαγευτική εμπειρία ποίησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική βραδιά γεμάτη ποίηση και δημιουργικότητα. Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας την ομορφιά των λέξεων και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία ποίησης“.

Η ποιητική συλλογή "Μεστωμένα Στάχυα" της Σμαρώς Νότου παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood