Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «αγκάλιασε» το Βελιγράδι στο Greek Tourism Workshop

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής σημαντικών δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Βελιγράδι της Σερβίας, το Greek Tourism Workshop. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME) με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού.
press release b2b (2)

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερα  αξιόλογης πρωτοβουλίας με κεντρικό στόχο την προώθηση της Περιφέρειας ως ιδανικό προορισμό και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, διεξήχθη σειρά από νευραλγικές b2b συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού και εκπαιδευτικού κλάδου, του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφους και ανθρώπους των Media,  Έλληνες διπλωμάτες αλλά και  αντιπροσώπους διαφόρων συλλόγων και φορέων της Σερβικής πρωτεύουσας, οι οποίοι γνώρισαν όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της ΠΑΜΘ, στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «αγκάλιασε» το Βελιγράδι στο Greek Tourism Workshop

Οι συμμετέχοντες  στο Greek Tourism Workshop είχαν την ευκαιρία  να «ταξιδέψουν» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακαλύπτοντας το φυσικό και ιστορικό πλούτο καθώς και την πολιτιστική κληρονομιά αυτού του ανεπιτήδευτου και συναρπαστικού τόπου. Ένα  αμάλγαμα από θρησκείες,  παραδόσεις,  μαγευτικά τοπία, αξιοθέατα θρησκευτικού ενδιαφέροντος και φιλόξενους ανθρώπους ήρθε στο φως και  εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους αναδεικνύοντας στο έπακρο την εμπειρία μιας «Αγκαλιάς γεμάτης Ελλάδα».  

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «αγκάλιασε» το Βελιγράδι στο Greek Tourism WorkshopΤο παρών έδωσαν στην εκδήλωση, απευθύνοντας σχετικούς χαιρετισμούς, ο κ. Αντώνης Κατεπόδης, Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στης Πρεσβείας της Ελλάδας καθώς και ο κ. Aleksandar Senicic, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων της Σερβίας – YUTA.

Οι εν λόγω b2b συναντήσεις αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής  για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία βασίζεται στην καμπάνια με κεντρικό μήνυμα  «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Βασικός στόχος είναι η βελτίωση και η ανανέωση της εικόνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προκειμένου να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα της περιοχής και να ενταχθεί στους καταλόγους των επαγγελματιών διαφόρων κατηγοριών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «αγκάλιασε» το Βελιγράδι στο Greek Tourism Workshop

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood