Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ “ταξίδεψε” στην Κύπρο μέσα από την καμπάνια «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα»

Παράλληλα, ιδιαίτερα θετικός ήταν και ο αντίκτυπος που είχε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo (AIT) 2022.
ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ SLOGAN

Μια εξαιρετικά θετική και αυθεντική εικόνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσιάστηκε σε κυπριακά ΜΜΕ από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο προωθητικό Press Trip το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Ο τέσσερις εκπρόσωποι των πιο σημαντικών ομίλων ΜΜΕ της Κύπρου οι οποίοι συμμετείχαν στην εν λόγω περιήγηση που διοργάνωσε η Choose Strategic Communications Partner για λογαριασμό της Περιφέρειας ΑΜ-Θ από τις 24/9 έως και τις 29/9 2022, έμειναν ενθουσιασμένοι από το απολαυστικό αυτό βιωματικό ταξίδι και κατέγραψαν την εμπειρία τους στα μέσα που εργάζονται. Με αφιερώματα και άρθρα τους στο Down Town καθώς και στα online portals, www.tothemaonline.com και https://city.sigmalive.com/, εκθείασαν τις ομορφιές καθώς και τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προβάλλοντάς την ως έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό.

Την καρδιά των ταξιδευτών έκλεψαν μέρη, όπως το μεγαλειώδες Δέλτα του Έβρου και οι “ολοζώντανες” πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής και της Ξάνθης, τα ιστορικά μνημεία της περιοχής – όπου ξεχώρισε η Αρχαία πόλη των Φιλίππων – οι παραδοσιακοί οικισμοί όπως το Σουφλί, φημισμένα τοπικά οινοποιεία, αλλά και τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς όπως το σπήλαιο του Αγγίτη.

Οι εικόνες που αποτυπώθηκαν έγιναν το όχημα για μια πολύ θετική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα μέσα της Κύπρου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της υλοποίησης της βασικής επικοινωνιακής τουριστικής καμπάνιας με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα», ιδιαίτερα θετικός ήταν και ο αντίκτυπος που είχε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo (AIT) 2022. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετείχε ενεργά σε πολλές εποικοδομητικές B2B συναντήσεις με σημαντικούς εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου.

Κεντρικός στόχος και των δύο προωθητικών αυτών πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ήταν να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής όσο και των ανθρώπων της φέρνοντας στο προσκήνιο μια Ελλάδα αναλλοίωτη που μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο τουριστικό πόλο έλξης και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood