Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ «αγκάλιασε» τη Βαρσοβία στο Greek Tourism & Gastronomy Workshop

Με κεντρικό στόχο την προώθηση της Περιφέρειας ως ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο.
Screenshot_1706

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής σημαντικών δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε χώρες του εξωτερικού, διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Kέντρο ADN Conference Center, στη Βαρσοβία της Πολωνίας, το Greek Tourism & Gastronomy Workshop. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME) με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αξιόλογης πρωτοβουλίας με κεντρικό στόχο την προώθηση της Περιφέρειας ως ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο, διεξήχθη μία σειρά από νευραλγικές b2b συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, των κορυφαίων εγχώριων ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και των Media της Πολωνικής πρωτεύουσας, καθώς και με στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία, οι οποίοι γνώρισαν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της ΠΑΜΘ, στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Στην εκδήλωση, οι κύριοι Γιώργος Παναγόπουλος, Γιώργος Σγούρος και η κα Πάττυ Κωνσταντινίδου εκπροσώπησαν με επιτυχία την περιφέρεια, παρουσιάζοντας με ενδιαφέρον τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, τα νέα βίντεο που δημιουργήθηκαν για τη γαστρονομία της περιοχής και την εκπληκτική ακτογραμμή της συνέβαλαν σημαντικά στην πλήρη και εντυπωσιακή ανάδειξη της περιφέρειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας σχετικούς χαιρετισμούς, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνική πρωτεύουσα,  κ. Γιώργος Μαρμέλας, η Τρίτη Γραμματέας του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία, κα. Σοφία Μαρία Μπαγατέλα,  και η  Διευθύντρια του Γραφείου του ΕΟΤ Πολωνίας και Τσεχίας, κα. Νικολέτα Νικολοπούλου.

Οι εν λόγω b2b συναντήσεις αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία βασίζεται στην καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη μίας θετικής και ανανεωμένης εικόνας της Περιφέρειας προκειμένου να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα της περιοχής και να ενταχθεί στους καταλόγους των επαγγελματιών διαφόρων κατηγοριών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ «αγκάλιασε» τη Βαρσοβία στο Greek Tourism & Gastronomy Workshop Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ «αγκάλιασε» τη Βαρσοβία στο Greek Tourism & Gastronomy Workshop Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ «αγκάλιασε» τη Βαρσοβία στο Greek Tourism & Gastronomy Workshop

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood