“Κλείδωσαν”, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, οι έξι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στον νομό Έβρου, και σε λίγες ημέρες σύμφωνα με το δημοσίευμα αναμένεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις των ονομάτων τους.

Ο Αλέκος Δερμεντζόπουλος δίνει τη θέση του στον…υιό του Χρήστο, η γνωστή για τα φιλομητσοτακικά της αισθήματα Φανή Μπαχαρίδου, ανοίγει τον δρόμο για την…θυγατέρα της Χρύσα, ενώ επανακάμπτει ο παλιός βουλευτής και πάλαι ποτέ συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Σταύρος Κελέτσης…
Στο ψηφοδέλτιο φέρονται να συμπεριλαμβάνονται επίσης η δημοσιογράφος Έλενα Σώκου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, και ο νυν βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Πάντως, επειδή στην πολιτική μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, το ρεπορτάζ καταγράφει επίσης οτι ακούγονται και τα ονόματα του πρώην βουλευτή Άκη Γεροντόπουλου, του απόστρατου Στρατηγού Παναγιώτη Φαραντάτου, του ιατρού που στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Σωτήρη Μποταΐτη, και του τέως αντιδημάρχου οικονομικών του Δήμου Ορεστιάδας, Σάκη Γκακίδη.

Ωστόσο σύμφωνα με το evros-news.gr “αυτά είναι τα δεδομένα με βάση τις πληροφορίες τη συγκεκριμένη στιγμή, σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται να έχουν “κλειδώσει” οι έξι θέσεις. Η οποιαδήποτε έκπληξη αλλαγής, θα αφορά το πολύ μία θέση του ψηφοδελτίου που ίσως…παιχθεί υπό την επιρροή αστάθμητων παραγόντων. Αν αλλάξουν δύο θέσεις, θα πρόκειται σίγουρα για τεράστια ανατροπή”.

πηγή: evros-news.gr

επιμέλεια: inkomotini.news