Η ομολογία Κακλαμάνη για το τυρί του ΠΑΣΟΚ

"Παππούλη Κακλαμάνη, εσύ ειδικά, ήσουν η γκουβερνάντα των αρχηγών του κόμματός σου, πολιτικός δεν ήσουν ποτέ, ένας απλός πολιτικάντης ήσουν, εσύ και κάποιοι άλλοι, τίποτα σαν εσένα, έφεραν την Ελλάδα πολύ πίσω".
kaklamanis1-1024x646 - Αντιγραφή

Σωρεία απαντήσεων στον Απόστολο Κακλαμάνη εξακολουθούν να αναρτούν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μία από αυτές, ο κ. Αντώνης Παπαδάκης, κατακεραυνώνει τον πρώην πρόεδρο της βουλής:
“Η ομολογία του αιώνα! Ή εσείς δεν καταλάβατε τίποτα ή οι εισαγγελείς κάνουν την πάπια ή εγώ σκέφτομαι αλλιώς γιατί είμαι από άλλο πλανήτη!
Ο παππούλης Κακλαμάνης, λοιπόν, είπε το άπιαστο! Φύγανε στελέχη του ΠΑΣΟΚ “όταν σταμάτησε το τυρί”! Και πήγαν στο βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ομολόγησε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε τυρί, μάσα, κρεπάλη, έτρωγαν με τριπλές μασέλες!
Θα απαντήσω λοιπόν εγώ στον παππού. Παππούλη Αποστόλη, αδελφέ μου, τα στελέχη που έφυγαν τότε από εσάς ήταν τα καθαρά στελέχη, που δεν συμφωνούσαν στις ασυδοσίες σας. Όταν πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν σε ένα κόμμα που τα βρήκαν όλα έτοιμα. Πήγαν σε ένα κόμμα τότε με πολύ χαμηλά ποσοστά, φτωχό, με αβέβαιη προοπτική, και να μην εκλεγούν. Αλλά τόλμησαν, έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ το παρωχημένο, το αμαρτωλό, το βουτηγμένο στα βρώμικα λασπόνερα! Τον μισό μισθό τους σχεδόν τον δίνουν στο κόμμα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, επομένως για ποιο τυρί μιλάς οτι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ;
Είσαι 85 χρονών και ακόμα δεν έμαθες να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου. Εκτός εάν δεν έχεις, μόνο αυτό έχεις δικαιολογία. Κάτσε λοιπόν στη σύνταξή σου, γιατί εσύ ειδικά, τόσα χρόνια, ήσουν η γκουβερνάντα των αρχηγών του κόμματός σου, πιστός στο δόγμα, σε αυτούς! Πετάει ο γάιδαρος – πετάει, και με πολύ γλείψιμο που τους έκανες! Σε ζήσαμε. Έλαμψες δια της απουσίας σου τόσα χρόνια… Ανύπαρκτος! Πολιτικός δεν ήσουν ποτέ. Ένας απλός πολιτικάντης ήσουν, που έγινες και εννέα χρόνια πρόεδρος βουλής, γιατί στην Ελλάδα στον δρόμο αν φωνάξεις πρόεδρε γυρίζουν όλοι.
Και κάτι άλλο: ποτέ δεν είναι αργά, τώρα σε αυτή την ηλικία, η συγνώμη θα είναι για εσένα πρωτοφανής στη ζωή σου, αλλά ένα μεγάλο βήμα για να ηρεμήσεις από αυτά που σε τρώνε τόσα χρόνια… Γιατί εσύ και κάποιοι άλλοι, τίποτα σαν εσένα, έφεραν την Ελλάδα πολύ πίσω. Άρπαξε την ευκαιρία!
Υ.Γ. Κακλαμάνη, πες αλεύρι, το εκατομμύριο του Τσουκάτου σε γυρεύει. Το κρατήσατε στο δικό σας βυτιοφόρο, πονηρούλη, ε; Και τα 318 εκ. τα βγάλατε από τα βυτιοφόρα προς εσωτερική σας κατανάλωση, ε;”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood