• Συμμετέχουμε όλοι για τρίτη φορά στο “MAD for a Cause” για καλό σκοπό.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί την πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης “MAD for a Cause”, με την υποστήριξη του MAD και βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη. Εφέτος, ο ΟΠΑΠ ενώνει τις δυνάμεις του με το μουσικό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES και χαρίζει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS δεκάδες αθλητικά παπούτσια.

Στη δράση “Mad for a Cause” μπορούν να συμμετάσχουν όλοι δωρεάν, μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ». Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας θα πρέπει να κατεβάσουν, χωρίς χρέωση, στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» και να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες συγκεντρώνοντας πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε αθλητικά παπούτσια για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Ο συμμετέχων ή η συμμετέχουσα της εφαρμογής που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα κερδίσει μια μοναδική εμπειρία με τις ΜΕΛΙSSES. Συγκεκριμένα, θα περάσει μια ολόκληρη ημέρα με τα μέλη του συγκροτήματος και θα παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα του video clip του νέου τους τραγουδιού με τίτλο «Μισή Καρδιά».

“MAD for a Cause” μέσα από πολύ απλά βήματα
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause” περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:
• Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
• Παίζουμε τα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
• Ο ΟΠΑΠ μοιράζει αθλητικά παπούτσια στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Eταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

3ae478c6 opap melisses