Μετά την εταιρεία YAKA που χθες ανακοίνωσε τη χορηγία της στον Πανθρακικό, ο σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (μέσω…facebook). τη συνεργασία του με την εταιρεία του Λεβέντ Σαδίκ.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της η ομάδα αναφέρει:
“Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει πως χορηγός επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περίοδο 2022/23 είναι η Εταιρεία YAKA. Ευχαριστούμε τον κ. Λεβέντ Σαδίκ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στη νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής. Το μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής μας αποτελεί η πολυπολιτισμικότητα και το «ψηφιδωτό» πολιτισμών και θρησκειών με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας και την ενασχόληση της νέας γενιάς με αυτόν. Ο αθλητισμός ενώνει και η ιστορία απέδειξε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, και στόχος μας είναι η διεύρυνση του σλόγκαν ως «Όλος ο νομός μία ομάδα»“.
Παρουσιάζοντας την εταιρεία ο Πανθρακικός, αναφέρει:
“Η ΥΑΚΑ–Εταιρεία Επεξεργασίας και Συσκευασίας Κερασιών, ιδρύθηκε το 2017 με στόχο να προμηθεύσει την υψηλότερη ποιότητα κερασιού της περιοχής του Γιακά στην παγκόσμια και εσωτερική αγορά. Η άριστη ποιότητα κερασιού της περιοχής σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο διαλογής-επεξεργασίας, δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Στόχοι της εταιρείας είναι:
– η αναγνώριση των κερασιών της περιοχής στην παγκόσμια αγορά.
– η ευημερία των παραγωγών.
– η αειφόρος καλλιέργεια
– η πράσινη ενέργεια.
– η προώθηση των τοπικών κερασιών στην παγκόσμια αγορά.
– η διεύρυνση της παραγωγής κερασιού σε νέες περιοχές.
– η εκπαίδευση των παραγωγών για τη βελτιστοποίηση των καλλιεργειών
– η ανάπτυξη πιλοτικών κήπων σε διάφορες περιοχές”.
Πανθρακικός: "Ευχαριστούμε τον Λεβέντ Σαδίκ" - Η ανακοίνωση της ομάδας για τη χορηγία της εταιρείας YAKA