Η “Ναυτική Εβδομάδα” επιστρέφει στο Πόρτο Λάγος

Αναβιώνει, μετά από πολλά χρόνια, η “Ναυτική Εβδομάδα” στο λιμάνι του Πόρτο Λάγους, υπό την αιγίδα του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.
nautiki-evdomada-1

Η “Ναυτική Εβδομάδα” αποτελεί θεσμό αφιερωμένο στη διαχρονική σχέση του Έλληνα με τη θάλασσα, και τιμά την παράδοση και την ιστορία της ελληνικής ναυτοσύνης.

Σκοπός της επαναφοράς της είναι η προβολή του έργου και του ρόλου του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας, καθώς και η διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πιθανώς θα συμμετάσχει και πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δράσεις που συνδέονται με το υγρό στοιχείο, παρουσιάσεις, χορευτικές παραστάσεις και λοιπές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα από τις 29 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου.

Η “Ναυτική Εβδομάδα” επιστρέφει στο Πόρτο Λάγος Η “Ναυτική Εβδομάδα” επιστρέφει στο Πόρτο Λάγος

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood