Προσκεκλημένη από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, η Μελίνα Μποτέλλη ερμηνεύει στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το Σάββατο 26 Νοέμβριου στις 7 μ.μ. τον θεατρικό–μουσικό μονόλογο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια».

Το έργο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στη μητρότητα και στην τέχνη της μουσικής. Η παράσταση ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19 ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα. Συγκλονίζει το κοινό ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο. Η πρωταγωνίστρια, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, αγγίζει τις ψυχές των θεατών. Το κείμενο, τη σκηνοθεσία και τους φωτισμούς, επιμελήθηκε η ίδια.

Η είσοδος είναι δωρεάν ωστόσο απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας, pamth.gov.gr, όπου κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο (online κρατήσεις θέσεων/online booking) ή μέσω του συνδέσμου https://open.pamth.gov.gr/. Εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο. Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλείστε να ενημερώνετε στα τηλέφωνα: 25313-53911, 25313-52112, 25313-54230.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης συστήνεται η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.

Η Μελίνα Μποτέλλη θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής