• Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα· και στην Κομοτηνή.

Μετά από μια πενταετία περίπου κατά την οποία η ιαπωνική φίρμα δεν είχε αντιπροσώπευση στη χώρα μας, ο Όμιλος Συγγελίδη αναλαμβάνει τη δυναμική επανάκαμψη της εταιρείας στην Ελλάδα.

b9d57bef mazdaΈτσι, στο δίκτυο των δεκατεσσάρων επισκευαστών-πρακτόρων (agents) της αντιπροσωπείας, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα μοντέλα, που σε επίπεδο προδιαγραφών και όχι μόνο, τοποθετούνται στα κορυφαία επίπεδα των κατηγοριών τους.

Μεταξύ αυτών και ο «Α.Κ. Χριστόπουλος» στην Κομοτηνή, που άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέχιζε να καλύπτει και να υποστηρίζει με τον επαγγελματισμό και την επάρκεια που χαρακτηρίζει το κατάστημά του, τους κατόχους οχημάτων Mazda.

d45fd092 img 20190715 094119

Εξάλλου «Χριστόπουλος» στην Κομοτηνή σημαίνει διαχρονική ποιότητα υπηρεσιών από το 1975, ενώ αποτελεί μέλος της οικογένειας της Mazda από το 1999 με ότι αυτό συνεπάγεται για την τεχνογνωσία του και τον βαθμό εξυπηρέτησης που παρέχει.

ec60afcb img 20190715 100813Στην έκθεσή του θα μπορέσετε να γνωριστείτε δια ζώσης με συγκεκριμένα μοντέλα, καθώς και να ενημερωθείτε πλήρως και με εγκυρότητα για όλη τη γκάμα της Mazda αφού η επανάκαμψη της εταιρείας στην Ελλάδα είναι ολοκληρωτική και περιλαμβάνει τις  σειρές 2, 3 και 6, το θρυλικό MX-5, τα SUV CX-3 και CX-5, ενώ το φθινόπωρο θα προστεθεί και το νέο SUV CX-30.