Η Marinelis Budo Academy Fighters για μία ακόμη χρονιά στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ζίου-Ζίτσου

Πανελλήνιες διακρίσεις με δύο μετάλλια και μία τέταρτη θέση, που περιποιούν τιμή για την Κομοτηνή.
Screenshot_776
Με δύο μετάλλια και μία τέταρτη θέση θα επιστρέψει η αποστολή της Budo Academy Fighters του Α.Σ. Πανθρακικός από τη β΄ φάση (κατηγορίες -21 και +21), του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ζίου-Ζίτσου που διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο “Δαΐς” στο Μαρούσι Αττικής. 
Συγκεκριμένα: Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Σερχάν Οσμάν και ο Βαγγέλης Χριστόπουλος, κερδίζοντας για άλλη μία φορά το εισιτήριο για την Εθνική Ελλάδος, και στην 4η θέση βρέθηκε η Ιωάννα Σαπρανίδου.
Μάλιστα, ο γεννημένος στις 17/7/2005 Πρωταθλητής Ευρώπης και 4ος στον Κόσμο, Βαγγέλης Χριστόπουλος, παρ’ ότι λόγω οργανωτικού σφάλματος δηλώθηκε στην κατηγορία +21 και συνεπακόλουθα αντιμετώπισε πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, ανέβηκε στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!
“Συγχαρητήρια στα “λιοντάρια” μας, τους Κομοτηναίους αθλητές που τίμησαν για ακόμα μία φορά την Κομοτηνή μας, τον Πανθρακικό Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου και εμένα σαν προπονητή τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι και εις ανώτερα”, δήλωσε ο Head Coach του Συλλόγου της Κομοτηνής, Πάρης Μαρινέλης.
Η Marinelis Budo Academy Fighters για μία ακόμη χρονιά στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ζίου-Ζίτσου Η Marinelis Budo Academy Fighters για μία ακόμη χρονιά στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ζίου-Ζίτσου Η Marinelis Budo Academy Fighters για μία ακόμη χρονιά στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ζίου-Ζίτσου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood