Επανεξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας η Κομοτηναία Μαγδαληνή Γιαμουστάρη, μετά από τη σχετική ψηφοφορία των συνέδρων στο 12ο συνέδριο του κόμματος, ούσα μάλιστα η μοναδική από τη Ροδόπη που συμμετέχει στο όργανο. 

Συνεχίζεται λοιπόν η παράδοση που θέλει τον νομό Ροδόπης δια της κ. Γιαμουστάρη να εκπροσωπείται στο ανώτατο “γαλάζιο” πολιτικό όργανο, καθώς η ίδια αποτελεί μέλος του οργάνου τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ θήτευσε και τέσσερα ακόμη έτη επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή.

Σε δήλωσή της τονίζει: “Γνωρίζοντας καλά ότι οι συμπολίτες μας στρέφονται σε μας εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και δεν ζητούν εύκολες υποσχέσεις και ευχολόγια παρά μόνον λύσεις εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές, κατέθεσα την υποψηφιότητά μου και επανεκλέχτηκα στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός. Ευχαριστώ από καρδιάς ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μου συνέδρους της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για τη θερμή στήριξή τους. Υπόσχομαι να δώσω τον αγώνα για να προχωρήσει η πατρίδα μας μπροστά με τους θεσμούς εγγυητές και το κράτος αρωγό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε!”.