Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ, ο Δήμος Κομοτηνής, και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, με τη συνεργασία και την υποστήριξη, του Κέντρου Νεολαίας & Εθελοντισμού “Exagono” του Δήμου Κομοτηνής, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής, της ΚοινΣ.Επ. “Θρα.Κι.” και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), πρόκειται να υλοποιήσουν τη «Συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων (ΔΗ.ΣΥ.Ν.) Ελλάδας» στην Κομοτηνή, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις 11:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Τσανάκλειο Μέγαρο), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022.

Η πρωτοβουλία αποτελεί κάλεσμα προς τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων που δρουν ως ενεργοί πολίτες, να συναντηθούν, να ενημερωθούν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και καλές πρακτικές, και να δικτυωθούν για μελλοντικές συνεργασίες.

Η «Συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδας» έχει ενταχθεί στο διήμερο εκδηλώσεων «ΓουέλΚΟΜ» για το καλωσόρισμα των φοιτητών του ΔΠΘ.

 

Η Κομοτηνή θα φιλοξενήσει τη Συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδος Η Κομοτηνή θα φιλοξενήσει τη Συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδος