Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα “Special Olympics Hellas” στο Λουτράκι

Με την ομάδα του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι".
444469189_475064324875915_5094649872104893089_n (1)
Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα Special Olympics του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”, συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Special Olympics Hellas που πραγματοποιείται στο Λουτράκι από σήμερα 26 Μαΐου έως και την Τρίτη 28 του μηνός.
Οι αθλητές και αθλήτριες από την Κομοτηνή θα λάβουν μέρος σε έξι αγωνίσματα. Στο πλευρό τους βρίσκονται οι προπονητές και οι συνοδοί τους κατευθύνοντάς τους και εμψυχώνοντάς τους. Οι προπονητές της ομάδας είναι οι: Γιάννης Βαρθολομαίος, Χαράλαμπος Ιορδάνου, Ειρήνη Μεταξά, Ορσαλία Μπονόβα, Γιώργος Φιλιππίδης.  
Χθες το μεσημέρι έλαβε χώρα η τελετή έναρξης της διοργάνωσης σε γιορτινή ατμόσφαιρα. 
Προχθές, μέρα άφιξης της αποστολής στην περιοχή, η ομάδα της Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης, υπήρξε ξενάγηση στο κέντρο της πόλης και βόλτα στα γραφικά σοκάκια της.
Υπερήφανη όλη η Κομοτηνή, εύχεται στην αποστολή καλή επιτυχία, γνωρίζοντας οτι όλοι και όλες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους!
Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι Η Κομοτηνή και φέτος παρούσα στα "Special Olympics Hellas" στο Λουτράκι
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood