Την τιμητική της είχε η Κομοτηνή στον διαγωνισμό φωτογραφίας που οργάνωσε ο Συνεταιρισμός ZAGORIN στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνταν να αναρτήσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στο Facebook ή στο Ιnstagram, φωτογραφίες τους στις οποίες θα εμφανίζαν τουλάχιστον ένα μήλο ZAGORIN, σε φόντο όπου θα φαινόταν ευδιάκριτα ένας χώρος δημόσιας πρόσβασης, όπως μνημεία, πάρκα, πλατείες, καταστήματα εστίασης, κ.λπ., αναφέροντας και τους όρους (hastag) #FotoCompetitionZagorin #zagorinapple, κάνοντας παράλληλα “κοινοποίηση παρουσίας” τους.

Οι φωτογραφίες αξιολογήθηκαν από τέσσερις ειδικούς και από έναν εκπρόσωπο του Συνεταιρισμού, σύμφωνα με τους όρους τους διαγωνισμού, και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν επίσημα το πρωί της Πέμπτης, 6 Φεβρουαρίου.

Στην 6αδα των πιο όμορφων, σύμφωνα με τους κριτές, φωτογραφιών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, φιγουράρουν τρεις φωτογραφίες που αποτυπώνουν σημεία της Κομοτηνή. Αναλυτικότερα, στη δεύτερη θέση βρέθηκε η φωτογραφία της Μαρίας Σαραντίτη με φόντο τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης, στην 4η θέση – 1η αναπληρωματική η φωτογραφία του Σπύρου Σαραντίτη με φόντο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό μπροστά από το Σπαθί και στην 5η θέση – 2η αναπληρωματική η φωτογραφία της Κυριακής Παπάζογλου, από την παραδοσιακή αγορά της Κομοτηνής, με φόντο τον Πύργο του Ρολογιού και το Γενί Τζαμί.

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού κατέκτησε η Κλεοπάτρα Ζωφέα από τη Μεταμόρφωση Αττικής, η οποία φωτογράφισε το τρενάκι του Πηλίου. Υπενθυμίζεται ότι το ξεχωριστό έπαθλο για τον νικητή, όπως  προβλεπόταν στους όρους του διαγωνισμού φωτογραφίας, θα ήταν η υπόδειξη ενός κοινωνικού φορέα ενασχόλησης με ανηλίκους, στον οποίος ο Συνεταιρισμός ZAGORIN θα πρόσφερε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Ο φορέας τον οποίο υπέδειξε η νικήτρια Κλεοπάτρα Ζωφέα είναι το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού.