Η Καθηγήτρια του ΔΠΘ Αγάπη Κανδυλάκη στη επιστημονική επιτροπή για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Πρόληψης & Αντιμετώπισης της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων

Στην οκταμελή επιστημονική επιτροπή για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων, που συστάθηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, συμμετέχει η Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αγάπη Κανδυλάκη.
Screenshot_870

Η πορεία της κ. Κανδυλάκη στο ΔΠΘ είναι πολυετής. Ξεκίνησε το 1998 ως Επιστημονική Συνεργάτιδα του τότε Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, και από το 2017 είναι Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.

Με μεγάλη διδακτική εμπειρία και πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο, έχει συμβάλει με τη συμμετοχή της σε πολλές εθνικές επιτροπές (για τη θυματοποίηση και την εγκληματικότητα των ανηλίκων, για την αντιμετώπιση της ενδο-οικογενειακής βίας, κ.λπ.).

“Ο ορισμός της κυρίας Κανδυλάκη στην επιστημονική Επιτροπή που θα εκπονήσει την εθνική στρατηγική για την πρόληψη και αντιμετώπιση ενός κοινωνικού φαινομένου που λαμβάνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις τα χρόνια μετά την πανδημία, μας κάνει περήφανους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης”, σημειώνει ο Πρύτανης του ΔΠΘ, Φώτης Μάρης, και προσθέτει: “Αποτελεί ακόμη μια διάκριση του προσωπικού του πανεπιστημίου μας, απόδειξη του υψηλού ακαδημαϊκού και επιστημονικού προφίλ του. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή της κυρίας Κανδυλάκη στην επιτροπή θα είναι καθοριστική, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood