Η Κατερίνα Ιωαννίδου εξελέγη νέα Πρόεδρος της Διαχειριστικής Έργων Στήριξης ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων-Οικονομική Συμβουλευτική ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ), κατά την έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα τον ορισμό των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου. Στη συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό 89,935% του εταιρικού κεφαλαίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει την εταιρεία για τα επόμενα δύο χρόνια έως τις 18 Νοέμβριου 2021, απαρτίζεται από τους/τις:

81efbb65 desmos 2

1. Ιωαννίδου Αικατερίνη

2. Μπέλλα Αθανάσιο

3. Γουδετσίδου Μαργαρίτα

4. Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ

5. κΕρκάν Κιουτσούκ Χασάνογλου

6. Τσιακίρογλου Μαίρη

7. Γεωργόπουλο Λεωνίδα

8. Τσούκα Δήμητρα

ως εκπροσώπους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ,

9. Τοψίδη Χριστόδουλο, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου,

10. Γεωργιάδη Στέφανο, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας,

11. Αγγελίδη Νικόλαο, Πρόεδρο Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης,

12. Χαβιαρά Παντελή, ως εκπρόσωπο του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

13. Μωραΐτη Στυλιανό, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης,

14. Κούτρα Ιωάννη, ως εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Καβάλας,

15. Φραντζή Αντώνιο, ως εκπρόσωπο του Συμβουλίου Επιμελητηρίων ΑΜ-Θ.

Μετά την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα τη συγκρότησή του σε σώμα και την εκλογή του νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου της εταιρείας. Στη συνεδρίαση παρέστησαν εκπρόσωποι των Φορέων σε ποσοστό 91,855%.

Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας, εξελέγησαν ομόφωνα, ως Πρόεδρος η κ. Ιωαννίδου Αικατερίνη, και ως Αντιπρόεδρος, ο κ. Φραντζής Αντώνιος.

Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, Αικατερίνη Ιωαννίδου, δήλωσε ότι “η εταιρεία αποτελεί έναν εκ των βασικών μοχλών ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κι ως τέτοιος καλείται να επιτελέσει με τρόπο μεθοδικό και διάφανο τον ρόλο αυτό καθώς είναι κοινά αποδεκτό ότι το αποδοτικότερο κι ίσως το μόνο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για την οικονομία της Περιφέρειάς μας περνά μέσα από την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.