Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή του ΔΠΘ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος για την εκπαίδευση “AKADEMIA”.

Σκοπός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα μεταπτυχιακά και ερευνητικά του προγράμματα, να παρουσιάσει νέες εφαρμογές, τα αποτελέσματα της έρευνας, τις καινοτόμες δράσεις που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, τις δυνατότητες αλλά και την προσφορά του Ιδρύματος στην κοινωνία που προκύπτουν από τις συνεργασίες με εξωτερικούς φορείς.

Τα εγκαίνια του περίπτερου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:15 από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

prosklisi egkainion peripterou d p th stin 84i d e thΕπιπλέον, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του Ιδρύματος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 παράλληλη εκδήλωση σε συνεργασία με τον ΟΒΙ, με θέμα «Ανάπτυξη και Βιομηχανική Ιδιοκτησία: Ο ρόλος της Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας», ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:15 ο Αν. Καθηγητής, Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Γεώργιος Λαμπίρης, θα παρουσιάσει το θέμα «Η Έρευνα για την αντιμετώπιση της Πρεσβυωπίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μια πρακτική προσέγγιση».

Το περίπτερο του Δ.Π.Θ. θα βρίσκεται στο pavilion 14 stand 26.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00