Ιδιαίτερη σχέση με την Κομοτηνή φαίνεται πως έχει ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι που τον φέρνουν εδώ.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην πόλη για δεύτερη φορά μέσα σε έναν περίπου μήνα και όπως ήταν αναμενόμενο κέντρισε την προσοχή των φίλων του Δικέφαλου και όχι μόνο.

Ανάμεσα στους προορισμούς του κατά τη νυχτερινή του έξοδο ήταν το ψητοπωλείο «Souvlike», από όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η προηγούμενη φορά που εθεάθη στην Κομοτηνή ήταν την ημέρα που ξεκινούσαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στις 10 Δεκεμβρίου.

Τότε επρόκειτο προφανώς για μια επίσκεψη – «αστραπή», στον ελάχιστο χρόνο που είχε ελεύθερο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα η χθεσινή του επίσκεψη στην Κομοτηνή έγινε σε μία περίοδο που εξελίσσονται οι συζητήσεις για την αποχώρησή του από την Τούμπα και την ένταξη στην ομάδα του Ατρόμητου. Εξαιτίας των συζητήσεων αυτών απείχε από τις τελευταίες προπονήσεις των ασπρόμαυρων, ενώ δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, με το αιτιολογικό – επισήμως – ότι ταλαιπωρείται από ίωση.

Πάντως αν λάβουμε υπ’ όψον ότι την Κυριακή η Ξάνθη υποδέχεται τον Ατρόμητο στα Πηγάδια, δεν αποκλείεται ο Αιγύπτιος άσος να άδραξε την ευκαιρία να συνδυάσει μια εξόρμηση στην Κομοτηνή με την παρακολούθηση του αγώνα της κατά τα διαφαινόμενα καινούργιας του ομάδας.