Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής.
Screenshot_569

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/01/2024 στο ξενοδοχείο «Ανατόλια» η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Κομοτηνής.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, παρόντων των μελών του Συλλόγου και εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χορηγήθηκαν έπαινοι και χρηματικά βραβεία σε τρεις πρωτοετείς σπουδαστές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2022-2023 που τιμήθηκαν για την επιτυχία τους.

Το Δ.Σ της Φιλοπτώχου ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους φορείς που παρευρέθηκαν και τίμησαν δια των εκπροσώπων τους την εκδήλωση, καθώς και όσους/όσες στάθηκαν αρωγοί στις δράσεις του Συλλόγου.

Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood