Η Φανή Αραμπατζίδου νέα Πρόεδρος των “Νηρηίδων” Κομοτηνής

Η Φανή Αραμπατζίδου, ιατρός αναισθησιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, εξελέγη νέα Πρόεδρος των "Νηρηίδων" Κομοτηνής, των "Θυγατέρων της Πηνελόπης", για την περίοδο 2023-2024, διαδεχόμενη τη Φελίνα Καζάκου-Βρούζου.
10392088_1182778207760_2837950_n

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο τη νέα Πρόεδρο πλαισιώνουν, η αντιπρόεδρος Ελευθερία Μιχέλη-Μπότσαρη, η γενική γραμματέας Σμαρώ Κωνσταντινίδου, η ταμίας Λένα Χατζή, η γραμματέας αλληλογραφίας Μαρία Παπαδοπούλου, και τα μέλη, Μαρία Δημάση και Μελανθία Κάζη.

Η Οργάνωση “Θυγατέρες της Πηνελόπης” ξεκίνησε την πορεία της το 1929 από την Αλεξάνδρα Αποστολίδου στην Καλιφόρνια, η οποία ήθελε να δημιουργήσει ένα σωματείο όπου θα μπορεί κάθε γυναίκα να βρει ένα στήριγμα, μία δεύτερη οικογένεια, η οποία θα της δώσει τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημα και να προχωρήσει στη ζωή.

Ο Σύλλογος «Νηρηίδες» Κομοτηνής αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αρωγή και ανακούφιση συμπολιτών μας προσφέροντας πέραν της υλικής συνδρομής, ηθική υποστήριξη και αγάπη, επιδιώκοντας με τη συνεισφορά του να ανακουφίσει τρέχουσες και επιτακτικές ανάγκες. Ο Σύλλογος λειτουργεί με βάση τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία, με σκοπό την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων στο πνεύμα της ισότητας και του αλληλοσεβασμού.

Η Φανή Αραμπατζίδου νέα Πρόεδρος των "Νηρηίδων" Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood