– Ιστορίες του τυπάκου | Του Θανάση Τσολάκη.
Πολεμόχαρη φίλη μου,
έχω πλήρη επίγνωση ότι οι δεξιές με τούτο δω το κείμενο θα πάθουν το μπορνιόκο, αλλά με ενδιαφέρει ποσώς. Πήγα που μου λες και άκουσα την ομιλία του Βαγγέλα. Του Μεϊμαράκη ντε με την μύστακα τον κατωτσιγγελάτο και τη φανέλα τη γαλάζα που ιδρώνει αδιαλείπτως από το 1974, όπως είπε ο ίδιος του.
Να ξέρεις εγώ τον είχα συμπονέσει λίγο τότες που είχε αναλάβει πρόεδρας της ΝουΔούλας όταν γαμιόταν ο Δίας στην Δεξιά και μετά τον είχαν κάνει ξεπαρεού που πήρε το κόμμα να ανασαίνει, αλλά όχι. Εμετάνιωσα και τούτη την απειροελάχιστη συμπόνοια που του ‘δειξα καθότι ο άνθρωπας είναι για τα πανηγύρια.
Αυτός μωρ’συ είναι που τον έχετε περί πολλού στο κόμμα; Βρε δώστε τον τη σύνταξη να πά να παίζει τάβλι ρε. Ας το πάρω ανάποδα κι ας πώ πρώτα τα Κομοτηναίικά και μετά θα πω και τα δικά μας. Γράφουν οι συνάδελφοι: οι γυναίκες επιλέγονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μόνο για να το κοσμούν και αυτή τη φράση την αποδίδουν σε αυτόν τον πολιτικό φανελατζή που ακούει στο όνομα Βαγγέλας.
Με μία λέξη αυτό λέγεται σεξισμός. Μέχρι και μισογυνισμό το λέω εγώ προσωπικά και ανάθεμα τη μουστάκα και την προς δήθεν παραπανισα τεστοστερόνη του μέσα. Και παλια οι γυναίκες ήταν μόνο για να κάνουν παιδιά και σε άλλα μέρη τζι κόβουν και τις κλειτόριδες για να γίνουν ντεκαβλέ και έχει και μέρη που τζι ντύνουν με τη μπούργκα για να μη τζι βλέπει του ήλιου το φως κι έχουν από πάνω τους ντερβεν αγάδες κάτι μόρτες σαν του λόγου του που κουβαλάνε τ’ αρχίδια τους με το καροτσάκι έτσι βαρια που είναι.
Ρε άιντε πάγαινε από δω γεροντούντουλο. Και ντροπή και σε όλους εσάς που βαρούσατε και το παλαμάκι ενόσω έλεγε τα παλαβά του αυτός ο αμετροεπής. Αλλά τώρα έρχομαι εδώ στα δικά σας για να σας δώσω από μια ωραία μούτζα γιατί όταν συσσωρεύεστε σε τέτοιου τύπου μαζώξεις εκείο απού σας νοιάζει είναι η φωτό και να σας δείξουν οι κανάλες. Και να σας πάρει η φιλενάδα, παρομοίως δεξιά και να σας πει τι ώρα που ησάντε η καινούργια κουπ και που πόσο ακριβά φαινόσαντε τα τιραχά κι ας ησάντε από το Ζάρα.
Χέζω και τα Fendi που φορούσε μανταμίτσα πρώτης σειράς και που το γκουγκλάρισμα μου λέει ότι κάνουν 850 ευρώ το ένα. αφού χειροκροτούσε τις ανοησίες του μεσιέ.
Και στην Αλεξανδρούπολη δεν τα πήγε καλύτερα έχω να πω. Μέτιος, Τοψίδης λέει μία ή αλλη. LOL. Τότες ρε Βαγγέλα τι βάλατε λυτούς και δεμένους να μονιάσει ο Πέτροβιτς με τον Μετιο; Και στο κάτω, αν δεν μπορείς να πεις κάτι, ε, μη λες τίποτα.
Βασικά, γενικά μη λες τίποτα. Γιατί όσο λες εκτίθεσαι μαζί με τη φανέλα. Αλλά πιότερο απ’ τη φανέλα κακίζω τα παλαμοκροτητές σου. Και λυπάμαι δι’ υμών γιατί θα σε στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο και θα τραβάμε όσα μας έμειναν από την σύγχυση και την ταραχή όταν θα γίνει αυτό. Γιατί από μυαλά σαν το δικό σου, πήχτρα είμαστε Βαγγέλα. Κάνα λίγο πιο ανοιχτο είναι που μας λείπει. Λίγο πιο στο σήμερα και λίγο λιγότερο σκουριασμένο.
Α και που ‘σαι: Δυο πράματα για το φινάλε. Ένα: Όσο και να το παίζει έτσι σχέδιο, εγώ σε έβγαλα άκρη να το ξέρεις. Και δύο: Δεν ισχύει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε ανεπανόρθωτη βλάβη στη χώρα όπως είπες. Μόνο που βγαλε ατομάκια σαν εσένα, φτάνει. Είναι υπερ το δεόν επιβλαβές.