Η επόμενη μέρα του Τουρισμού στη Θράκη

Διεθνές συνέδριο.
DSC02773 - Αντιγραφή

Με την παρουσία ογδόντα επαγγελματιών και φορέων του τουρισμού της Θράκης, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του συνεδρίου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης με θέμα “Τουρισμός | Αλεξανδρούπολη – Έβρος – Θράκη | Η επόμενη μέρα” που οργανώθηκε από την N-N Advertising στο Συνεδριακό Κέντρο του Ramada Plaza by Wyndham Thraki.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ, Κωνσταντίνος Ζήκος, ενημερώνοντας αναλυτικά τους συμμετέχοντες για τη στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, και απαντώντας σε πλήθος ερωτήσεων.

Ιδιαίτερη στιγμή του συνεδρίου απετέλεσε η παρουσίαση από τον Δήμο Σουφλίου της ένταξής του στο δίκτυο “UNWTO – Best Tourism Villages”.

Στη διάρκεια του συνεδρίου αναδείχθηκαν σειρά θεμάτων και προβληματισμών, και κατατέθηκαν στρατηγικές προτάσεις από όλους τους συμμετέχοντες στο τουριστικό προϊόν της περιοχής. Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης παρουσίασε τα νέα εργαλεία προώθησης του τουριστικού προϊόντος που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου SMS-CBA, όπως την κατάρτιση marketing plan για τη Θράκη, τη δημιουργία νέου ψηφιακού υλικού (πανοραμικές φωτογραφίες, εικονικές περιηγήσεις και video), καθώς και τη νέα βάση δεδομένων των ξενοδοχείων της Θράκης.

Οι σύνεδροι εξέφρασαν τη βούληση, αφενός για την αξιοποίηση του συνεδρίου ως εφαλτηρίου για τη λειτουργία ενός ζωντανού εργαστηρίου επικοινωνίας και συνεργασίας των διαφόρων παραγόντων της τοπικής τουριστικής αλυσίδας, και αφετέρου για κεφαλαιοποίηση των συμπερασμάτων κατά τη χάραξη της πορείας της Θράκης στον τουριστικό χάρτη.

Η επόμενη μέρα του Τουρισμού στη Θράκη Η επόμενη μέρα του Τουρισμού στη Θράκη Η επόμενη μέρα του Τουρισμού στη Θράκη Η επόμενη μέρα του Τουρισμού στη Θράκη Η επόμενη μέρα του Τουρισμού στη Θράκη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood