“Η επανεκλογή του Ιλχάν Αχμέτ συνιστά απόδειξη της πολιτικής ωριμότητας της Δημοκρατικής Παράταξης στη Ροδόπη”

Δάμων Δαμιανός: "Σε αυτές τις εκλογές στη Ροδόπη θα σπάσουν στερεοτυπικές πολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος και οι πολίτες θα ψηφίσουν Ιλχάν Αχμέτ ως μια δημοκρατική απάντηση σε ολοκληρωτικές συμπεριφορές από τα συστήματα που προσπαθούν να καθορίσουν ερήμην της κοινωνίας τις επιλογές προσώπων και πολιτικών συμπεριφορών".
326564277_524742866391003_8316372959862061895_n
Το γεγονός οτι κυρίως στον Ιλχάν Αχμέτ οφείλεται το πολύ μεγάλο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη το 2019, που άγγιξε το 22%, την ώρα που πανελλαδικά το κόμμα παρέμεινε στο ποσοστό του 8%, υπενθύμισε ο δημοσιογράφος-πολιτικός αναλυτής Δάμων Δαμιανός σε συνέντευξή του στο “Ράδιο Παρατηρητής” εν όψει των εθνικών εκλογών και της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων των κομμάτων.
“Ο Ιλχάν Αχμέτ ξέρει να δίνει αγώνες, και στην παρούσα φάση εκτιμώ ότι η επανεκλογή του συνιστά και μια απόδειξη της πολιτικής ωριμότητας της Δημοκρατικής Παράταξης στη Ροδόπη”, υπογράμμισε ο κ. Δαμιανός, επισημαίνοντας πως η πολιτική παρουσία του Βουλευτή “προσδίδει μια πολιτική ισορροπία, μια νηφαλιότητα στα πολιτικά ήθη του νομού Ροδόπης, σε μια εξόχως ταραγμένη περίοδο γι’ αυτήν”.
Ο δημοσιογράφος, που γνωρίζει εις βάθος τα μειονοτικά πράγματα, προσθέτει με έμφαση: “Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στη Ροδόπη ο Ιλχάν Αχμέτ ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη με συστήματα που ποτέ κανείς στο παρελθόν μειονοτικός, θα έλεγα δε και χριστιανός, δεν διανοήθηκε να συγκρουστεί. Συγκρούστηκε με το βαθύ κράτος – και το ελληνικό και το τουρκικό – σε μια δυσμενή συγκυρία και στα ελληνοτουρκικά αλλά και τοπικά, και ανταπεξήλθε με τρόπο θετικό και προωθητικό για τα ζητήματα της περιοχής μας”.
Ο ίδιος δήλωσε πεπεισμένος ότι σε αυτές τις εκλογές στη Ροδόπη “θα σπάσουν στερεοτυπικές πολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος και οι πολίτες θα ψηφίσουν Ιλχάν Αχμέτ ως μια δημοκρατική απάντηση σε ολοκληρωτικές συμπεριφορές από τα συστήματα που προσπαθούν να καθορίσουν ερήμην της κοινωνίας τις επιλογές προσώπων και πολιτικών συμπεριφορών”.
Εκφράζοντας μάλιστα την άποψη οτι “και η θετική συνεισφορά των χριστιανών συμπολιτών μας στην επανεκλογή του Ιλχάν Αχμέτ θα είναι αυτή τη φορά καταλυτική”, μετέφρασε την επανεκλογή του κ. Ιλχάν Αχμέτ ως “πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον από τους προοδευτικούς πολίτες της πλειονότητας και της μειονότητας στη Ροδόπη”.
Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.
"Η επανεκλογή του Ιλχάν Αχμέτ συνιστά απόδειξη της πολιτικής ωριμότητας της Δημοκρατικής Παράταξης στη Ροδόπη"
Ο δημοσιογράφος-πολιτικός αναλυτής, Δάμων Δαμιανός.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood