Η Ένωση Αστυνομικών Ροδόπης ευχαριστεί τους Δημήτρη Χαρίτου και Ιλχάν Αχμέτ

"Βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των αστυνομικών της Ροδόπης και αφουγκράζονται τα προβλήματά μας".
IMG_20220927_234449

Τους Βουλευτές Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου και Ιλχάν Αχμέτ, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.Α.Υ.) Ροδόπης, σημειώνοντας πως “με τις ενέργειές τους δείχνουν ότι βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των αστυνομικών της Ροδόπης, αφουγκράζονται τα προβλήματά μας, και είναι αρωγοί στην προσπάθεια της Ένωσής μας για καλυτέρευση των συνθήκων εργασίας των μελών μας, καθώς και για τη βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών ασφάλειας του ακριτικού Νομού μας”.

Ταυτόχρονα η Ε.Α.Υ. Ροδόπης, διαμηνύει πως θα συνεχίσει τον αγώνα της προκειμένου “το νέο Συμβούλιο Μεταθέσεων που θα πραγματοποιηθεί αρχές του 2023, να προκηρύξει την  κάλυψη ικανού αριθμού των κενών μας οργανικών θέσεων, για να απολαμβάνουν οι Ροδοπαίοι πολίτες και αστυνομικοί το δικαίωμά τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφάλειας”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ε.Α.Υ. Ροδόπης:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριο και στον Βουλευτή ΚΙΝΑΛ Ροδόπης κ. ΙΛΧΑΝ Αχμέτ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα που απευθύναμε σε όλους τους Βουλευτές του Νομού μας με το υπ’ αριθμ. 166/2022 από 15-09-2022 έγγραφό μας, ζητώντας τους να προβούν σε παρεμβάσεις προς την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία για την κάλυψη των 95 κενών οργανικών θέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ο κ. ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριος, την 19-09-2022, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα “Ανάγκη άμεσης στελέχωσης με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης στις επικείμενες μεταθέσεις του τρέχοντος έτους”.

Ο κ. ΙΛΧΑΝ Αχμέτ, την 16-09-2022, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα “Κάλυψη κενών Οργανικών Θέσεων Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης”, και την 27-09-2022 κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα “Άδικη απόφαση από το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για τη μη ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης με ούτε έναν αστυνομικό για την κάλυψη δεκάδων κενών οργανικών θέσεων”.

Με τις ενέργειές τους δείχνουν ότι βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των αστυνομικών της Ροδόπης, αφουγκράζονται τα προβλήματά μας, και είναι αρωγοί στην προσπάθεια της Ένωσής μας για καλυτέρευση των συνθήκων εργασίας των μελών μας, καθώς και για τη βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών ασφάλειας του ακριτικού Νομού μας.

Ο αγώνας μας δυστυχώς αυτή τη φορά δεν βρήκε ευήκοα ώτα στην Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία, και η απόφαση του πρόσφατου Συμβουλίου Μεταθέσεων ήταν να μην ενισχύσει με ούτε έναν αστυνομικό την Δ.Α. Ροδόπης!

Εμείς όμως δεν σταματάμε εδώ, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, και στο πλευρό μας θέλουμε και καλούμε όλους τους τοπικούς Βουλευτές, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλους τους Φορείς του Νομού μας, και φυσικά την τοπική Κοινωνία, ώστε όλοι μαζί να αξιώσουμε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να αποδείξει έμπρακτα – και όχι μόνο στα λόγια – το ενδιαφέρον της για την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης.

Αξιώνουμε από το νέο Συμβούλιο Μεταθέσεων που θα πραγματοποιηθεί αρχές του 2023 να προκηρύξει την κάλυψη ικανού αριθμού των κενών μας οργανικών θέσεων, για να απολαμβάνουν οι Ροδοπαίοι πολίτες και αστυνομικοί το δικαίωμά τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφάλειας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood