Η ΕΝΙΔΥ Κομοτηνής για τα 50 χρόνια από το Πολυτεχνείο και τον πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστίνης

«Έξω το ΝΑΤΟ - Έξω αι ΗΠΑ - Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» | «Η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά: Με την Παλαιστίνη, ως τη λευτεριά!».
Screenshot_1476

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) καλεί όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, και άλλους φορείς του Κινήματος, σε σύσκεψη, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, με θέματα:

  • “Συμπλήρωση 50 χρόνων από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου | «Έξω το ΝΑΤΟ – Έξω αι ΗΠΑ – Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».

Τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου και της αντιδικτατορικής πάλης του λαού παραμένουν επίκαιρα και δείχνουν τον δρόμο για ακόμα πιο αποφασιστικούς, μαζικούς, και ανυποχώρητους αγώνες, για αξιοπρεπή ζωή με σύγχρονα δικαιώματα. Τιμούμε τους νεκρούς ήρωες του Νοέμβρη!

  • Δίνουμε συνέχεια στην αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης που αγωνίζεται για ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος, και απαιτούμε την απεμπλοκή της χώρας μας.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας τη διαχρονική συνεργασία όλων των Κυβερνήσεων με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, τώρα στηρίζει έμπρακτα τον σφαγιασμό δύο εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, στέλνοντας φρεγάτες του ελληνικού ναυτικού, παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ, βάζοντας σε κίνδυνο και τον ελληνικό λαό. «Η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά: Με την Παλαιστίνη, ως τη λευτεριά!». Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι. Με τερματισμό της ισραηλινής κατοχής, Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ‘67, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Με επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ. Με άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood