Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στη γενέτειρά της, την Κομοτηνή, η ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Ουζουνίδου.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Πέτα τη φριτέζα», στον ΑΝΤ1, η δημοφιλής ηθοποιός αρνήθηκε θεατρικές προτάσεις για το τρέχον καλοκαίρι, προκειμένου να αφοσιωθεί στις προετοιμασίες για τον… σημαντικότερο ρόλο της ζωής της!

Το Μυστήριο τελέστηκε στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Νυμφαία Κομοτηνής, σε κλειστό κύκλο καλεσμένων. Κουμπάροι ήταν η γνωστή δικηγόρος και στενή φίλη της νύφης, Σοφία Μιχαλιτσούδη, και ο σύζυγός της, σύμβουλος επενδύσεων, Κωνσταντίνος Δαμιανός.

Η δεξίωση δόθηκε στον αύλειο χώρο του ιστορικού κτιρίου της «Λέσχης Κομοτηναίων», με φόντο το Βυζαντινό Τείχος. Τη διακόσμηση – λιτή μα φινετσάτη, όπως και ο χαρακτήρας της νύφης – επιμελήθηκε ο στενός φίλος της Ελένης Ουζουνίδου, αργυροχρυσοχόος και εικαστικός, Κεβόρκ Μελκονιάν, χρησιμοποιώντας πέτρα, ελιά και λεβάντα. Επίσης, ιδιαίτερο τόνο έδωσαν οι μπομπονιέρες, που ήταν ξύλινα κουτάκια ζωγραφισμένα στο χέρι από τη ζωγράφο Κατερίνα Καλτσίδου.

Ευχή μας, η ευτυχία αυτής της ημέρας να κρατήσει για πάντα!