Η ΕΛ.ΑΣ. και φέτος στο πλευρό της σχολικής κοινότητας

Ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες με περιεχόμενο κυκλοφοριακής αγωγής διένειμαν αστυνομικοί σε μαθητές και γονείς.
Screenshot_1235

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, η Ελληνική Αστυνομία βρέθηκε χθες στα δημοτικά σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, με τους αστυνομικούς να μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες με περιεχόμενο κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και ευχές για τη νέα σχολική χρονιά στους μικρούς μαθητές και στους γονείς τους.

Μέσα από τα συγκεκριμένα φυλλάδια δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πώς να κυκλοφορούν στον δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκεται δίπλα στους μικρούς μαθητές διαθέτοντας εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό με σκοπό την πραγματοποίηση παρόμοιων ενημερωτικών δράσεων, ενώ καθ’ όλο το χρονικό διάστημα του σχολικού έτους θα  πραγματοποιούνται στοχευμένοι έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία.

Η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται σε όλους τους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά και τονίζει ότι οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα βρίσκονται πάντα σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και τους Προέδρους των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που τυχόν θα ανακύψουν σε σχέση με την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών.

Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά είναι θέμα παιδείας και αποτελεί βασική προτεραιότητα που απαιτεί τη συμβολή όλων μας.

Η ΕΛ.ΑΣ. και φέτος στο πλευρό της σχολικής κοινότητας Η ΕΛ.ΑΣ. και φέτος στο πλευρό της σχολικής κοινότητας Η ΕΛ.ΑΣ. και φέτος στο πλευρό της σχολικής κοινότητας Η ΕΛ.ΑΣ. και φέτος στο πλευρό της σχολικής κοινότητας Η ΕΛ.ΑΣ. και φέτος στο πλευρό της σχολικής κοινότητας Η ΕΛ.ΑΣ. και φέτος στο πλευρό της σχολικής κοινότητας

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood