Η αποτελεσματικότητα του ΕΦΕΠΑΕ ΑΜ-Θ συζητήθηκε σε συνάντηση Τοψίδη-Μαρλαφέκα

Ο Φορέας από την έναρξη της λειτουργίας του το 2021 έως και σήμερα έχει διευθετήσει 22.927 αιτήματα ελέγχου επαλήθευσης/πιστοποίησης δαπανών και έχει εκταμιεύσει προς τις επιχειρήσεις 81.526.330,86 €.
Screenshot_1756

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου στα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του 

Με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΠΑΕ, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος  Τοψίδης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης επισκοπήθηκαν τα ενισχυτικά για την ανάπτυξη της Περιφέρειας αποτελέσματα της λειτουργίας του υποκαταστήματος ΕΦΕΠΑΕ.

Ο κ. Μαρλαφέκας μετέφερε στον κ. Τοψίδη στοιχεία σχετικά με την απορρόφηση του Περιφερειακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» της προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Συγκεκριμένα, το υποκατάστημα, από την έναρξη της λειτουργίας του το 2021 έως και σήμερα, έχει διευθετήσει 22.927 αιτήματα ελέγχου επαλήθευσης/πιστοποίησης δαπανών και έχει εκταμιεύσει προς τις επιχειρήσεις 81.526.330,86€.

Ακόμη συζητήθηκε η ταχεία εκκίνηση της συνεργασίας για το Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2021-2027» μεταξύ της Περιφέρειας και του ΕΦΕΠΑΕ. Συγκεκριμένα, έχουν δημοσιευθεί ήδη τρεις Προσκλήσεις, από τις οποίες οι δύο είναι ενεργές προς υποβολή αιτήσεων και η τρίτη αναμένεται να ανοίξει εντός του Απριλίου.

Παράλληλα επισημάνθηκε η αγαστή συνεργασία μεταξύ του υποκαταστήματος και της οικείας Διαχειριστικής Αρχής, η οποία έχει αποδώσει τα μέγιστα, τόσο στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο όσο και στη νέα, βασιζόμενη στους άξονες που έχει θέσει η Περιφέρεια, με στόχο τη βέλτιστη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων, στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και την οικονομία της περιοχής.

Eν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε τεχνική συνάντηση, στο υποκατάστημα του ΕΦΕΠΑΕ, παρουσία του κ. Μαρλαφέκα, του Γενικού Διευθυντή του Φορέα, κ. Μακρή, και των Γενικών Διευθυντών των περιφερειακών μονάδων και του υποκαταστήματος του ΕΦΕΠΑΕ.

Τέλος, ο Πρόεδρος κ. Μαρλαφέκας πραγματοποίησε συνάντηση με το προσωπικό του υποκαταστήματος μεταφέροντας τη θετική εικόνα που καταγράφεται από τα μέχρι σήμερα στοιχεία απορρόφησης για τη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η αποτελεσματικότητα του ΕΦΕΠΑΕ ΑΜ-Θ συζητήθηκε σε συνάντηση Τοψίδη-Μαρλαφέκα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood