Ο Αλέξανδρος πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και όλοι στο “Χαμόγελο του Παιδού” ένιωσαν τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια που κάθε γονιός και κάθε ελληνική οικογένεια νιώθει για τα παιδιά του που πετυχαίνουν τους στόχους τους και πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Στην ξεχωριστή αυτή μέρα της ορκωμοσίας του Αλέξανδρου, η οικογένεια του «Χαμόγελου» έδωσε το παρών. Μικροί και μεγάλοι με το πιο δυνατό και ζεστό χειροκρότημα και με την πιο θερμή αγκαλιά τους επιβράβευσαν την προσπάθεια του δικού τους παιδιού που κατάφερε με πίστη, πείσμα, θέληση και τεράστιο κόπο να πετύχει τον στόχο του, έχοντας πάντα δίπλα του τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους εθελοντές και φυσικά τα παιδιά του σπιτιού με τα οποία μεγάλωσε μαζί. Αλλά και κατά τη διάρκεια των σπουδών του, το «Χαμόγελο» παρέμεινε σταθερά δίπλα του υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την υπεράνθρωπη προσπάθειά του να κερδίσει τη ζωή που ονειρεύεται και που σε κάθε παιδί αξίζει.

Ο Πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” Κώστας Γιαννόπουλος, θυμάται, ευχαριστεί και εύχεται στον άξιο νέο: Ο Αλέξανδρος ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» σε ηλικία 12 ετών. Ένα παιδί που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή  για την ωριμότητα, το ήθος και το αίσθημα σεβασμού απέναντι στον εαυτό του και στους άλλους. Ένα παιδί με ευαισθησία και ψυχική δύναμη ανέπτυξε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους γύρω του που ακόμη και σήμερα διατηρεί με αγάπη και πίστη. Με σύνεση και υπευθυνότητα  πετύχαινε ό,τι και αν είχε στο μυαλό του, προκαλώντας τον θαυμασμό των γύρω του. Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε για το ξεχωριστό δώρο που έκανες στην οικογένειά σου! Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να ξέρεις πως θα είμαστε πάντα δίπλα σου για ό,τι κι αν χρειαστείς! Και εις ανώτερα!”.