Με στίχους ανθρωπιάς και παρότρυνσης όλων μας, προκειμένου να βάλουμε την εθελοντική αιμοδοσία στη συνείδησή μας, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης στέλνει το δικό του ευχετήριο μήνυμα ενόψει των Χριστουγέννων:

«Πριν από τις ημέρες των εορτών εκδηλώνουμε την αγάπη μας με προσφορά αίματος στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Η αιμοδοσία να είναι εθελοντική, τότε έχει αξία, όταν είναι για του άλλου τη ζωή!Πριν από τις ημέρες των εορτών είμαστε κοντά στους έχοντες ανάγκη προσφέροντας βοήθεια απλώνοντας το χέρι, ΠΡΙΝ μας το ζητήσουν, γιατί ξέρουμε ότι «κάθε σταγόνα μετράει» όταν είναι εθελοντική.

Ενημερώνουμε παιδιά, αδέρφια, φίλους και γνωστούς, για να γίνουν και αυτοί «Απόστολοι» της εθελοντικής αιμοδοσίας, προσφέροντας αίμα δύο φορές τον χρόνο, εθελοντικά.

  • Την αγάπη σου για τον συνάνθρωπο, μες την καρδιά σου νοιώσε, άπλωσε το χέρι σου και τη ζωή του σώσε!
  • Μόνο ο Άνθρωπος σε κάθε αιμοδοσία του δίνει ζωή, και αυτό είναι το θαύμα, προσφέροντας λίγο από το αίμα του, γιατρεύει τον άρρωστο και σβήνει πόνο ή τραύμα!
  • Μην αμελείς, μη χάνεσαι, μην περιμένεις προσταγή, πρόσφερε το αίμα σου χωρίς διαταγή, η αιμοδοσία πρέπει να είναι εθελοντική, τότε μόνο έχει αξία, όταν είναι για του άλλου τη ζωή!

Καλές γιορτές με Υγεία και εθελοντική Προσφορά στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο!».

Η αιμοδοσία να είναι εθελοντική, τότε έχει αξία, όταν είναι για του άλλου τη ζωή! Η αιμοδοσία να είναι εθελοντική, τότε έχει αξία, όταν είναι για του άλλου τη ζωή! Η αιμοδοσία να είναι εθελοντική, τότε έχει αξία, όταν είναι για του άλλου τη ζωή!