Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη, επισκέφθηκαν ο Κυβερνήτης Ελλάδος της AHEPA (Περιφέρεια 25) Στάθης Κεφαλίδης και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Τμήματος AHEPA Ροδόπης, «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20, απαρτιζόμενη από τον Πρόεδρο Θεοδόσιο Θεοδοσίου, τον Γραμματέα Νικόλαο Τσολακίδη και τον Ταμία Μιχάλη Βεζυριαννίδη.

Οι Ahepans ενημέρωσαν τον Αστυνομικό Διευθυντή για τις δράσεις και τους στόχους τόσο της AHEPA HELLAS-Περιφέρεια 25, όσο και του τοπικού Τμήματος της Οργάνωσης, που αφορούν στον Ελληνισμό καθώς και στην εξωστρέφεια και στο μέλλον της Θράκης.

Ακόμη, διατυπώθηκαν και συζητήθηκαν οι προβληματισμοί και η ανησυχία του Τμήματος «Ορφεύς» HJ-20 αναφορικά με την αυξανόμενη ροή παράνομων μεταναστών στην περιοχή, και σχετικά με θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της τάξης στην τοπική κοινωνία.

Το Τμήμα AHEPA Ροδόπης, «Ορφεύς» HJ-20, με ανακοίνωσή του εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και του Αστυνομικού Διευθυντή Μιχάλη Σεβδυνίδη, και εξαίρει το έργο τους.